Salamander namještaj

stu 15, 2013 | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Salamander designs

Ormarići za smještaj uređaja za kućno kino u biti su kontrolni centar svih komponenata audio/video sistema. Salamander ne gradi te kabinete samo da budu spremište za uređaje i postolje za TV, već moraju ispunjavati i ostale svrhe namještaja za kućno kino. Svaki dio tog namještaja ima svoju svrhu – od prigušenja vibracija do ventilacije i spretnog prihvata i provođenja kabela – sve uz trajnost i funkcionalnost koju tražite.

Bilo da je vaš prostor moderno ili tradicionalno uređen, malen ili prostran, mora zadovoljavati jednostavne ili kompleksne estetske i tehničke zahtjeve, Salamanderova napredna i fleksibilna rješenja i više će nego zadovoljiti.

Vaš namještaj pomaže u definiranju vašeg prostora. Možda preferirate utegnute moderne linije, a možda i nešto opuštenije i klasičnije. Ništa bolje nego kad i prilikom izbora savršeno prikladnog audio-video namještaja također postoji jednako širok izbor.

Veličina i oblik vašeg AV namještaja ovisi o mnogo faktora. Koliko komponenata? Treba li u njega uklopiti i zvučnike ili treba služiti i kao postolje za TV? Trebaju li uređaji biti vidljivi ili skriveni? Treba li ostati prostora i za medije i male prijenosne uređaje? Razumijevanje svih tih zahtjeva glavna je nit vodilja pri izboru AV kabineta.

www.salamanderdesigns.com

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest