Sabrina – Nova princeza na Wilson Audio dvoru

03. ožujka 2015. | High-end audio, Wilson Audio

Sabrina – Nova princeza na Wilson Audio dvoru

ožu 3, 2015 | High-end audio, Wilson Audio

U nastojanju iscrpljivanja mogućeg unutar zadanog, a u najvišem audiofilskom rangu, tvrtka Wilsaon Audio je u kontinuitetu nesporno uzorita. Nakon što je po nepodijeljenom mišljenju „dodirnuli nebo“ s Alexandriom XLF, Wilsonova je inženjerija nastavila unutar istog dizajnerskog koncepta istraživati granice mogućeg u pristupačnijem cjenovnom razredu.

Tako su nastale dvije verzije kompaktnih slobodno stojećih zvučničkih kutija Wilson Puppy i Wilson Sasha koje su izvrsno prošle kod kritike i slušateljstva. Spoj audifilskog zvuka i classy dizajna teško i rijetkima uspijeva, ali čini dobitnu kombinaciju. Kako ona funkcionira ponajbolje se doživljava na sajmovima ili smotrama – Wilson Audio doslovce dominira!

Da je njihov moto: izbrisati granicu između reproducirane i glazbe uživo i dalje operabilan, dokaz je Sabrina, najmanja 3 way samostojeća zvučna kutija. Woofer je isti 8 inčni ako onaj koji se ugrađuje u Alexia-u, a 5-inčni srednjotonac je posebno prilagođena verzija Wilson Audijevih hvaljenih Convergent Synergy visokotonaca. Usklađivanje tri zvučnika u vremenskoj domeni – kritično za dinamički kontrast i harmonijsku izražajnost – je riješeno iskošenom prednjom frontom.

S posebnim ponosom se ističe da je u Sabrine utkano trideset godišnje iskustvo u state-of-the-art dizajnu zvučničkih kutija kako bi se stvorile nove za 21. stoljeće. Moglo bi se ustvrditi da su one kruna ponajbolje manufakture i tehnoloških mogućnosti danas.

Iz Wilson Audia poručuju: „Sabrina je čisti destilat esencije vrhunskog zvuka“ – njima treba vjerovati!

HA-510

Wilson Sabrina

HA-510

Wilson Sabrina

HA-510

Wilson Sabrina

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest