Prezentacija vrhunske audioopreme u Hotelu Esplanade

lis 19, 2015 | Events

Audiocinema Art s radošću Vas poziva da nam se pridružite u hotelu Esplanade u Zagrebu, u subotu, 23. i nedjelju, 24. listopada 2015. godine, na još jednoj u nizu prezentacija vrhunske audioopreme iz našeg distributerskog programa.

Poštovani ljubitelji dobrog zvuka i kvalitetno reproducirane glazbe!

Audiocinema Art s radošću Vas poziva da nam se pridružite u hotelu Esplanade u Zagrebu, u subotu, 23. i nedjelju, 24. listopada 2015. godine, na još jednoj u nizu prezentacija vrhunske audioopreme iz našeg distributerskog programa. U salonu Istanbul bit će od 10:00 do 18:00 sati izloženi i prezentirani sljedeći uređaji:

Sustav 1: 

  • Zvučnički sustav Sabrina – hrvatska premijera najmlađeg i najmanjeg samostojećeg zvučničkog sustava Wilson Audija s čudesnim zvukom
  • Integrirano pojačalo D’Agostino Momentum – hrvatska premijera,jednog od najpozeljnih integriraca na svijetu
  • Pojačalo snage D’Agostino Classic stereo–  hrvatska premijera mocnog 300w 2-kanalnog pojačala retro dizajna

Sustav 2:

  • Zvučnički sustav Opera Grande Callas – hrvatska premijera najatraktivnijeg tvrtkinog samostojećeg zvucničkog sustava
  • Integrirano pojačalo Unison Unico 150 – hrvatska premijera najboljeg hibridnog integrirca, 2 X 150 W čiste snage iz Unico serije
  • CD player Unison Unico CD Due – hrvatska premijera najboljeg hibridnog CD playera/DAC-a , iz Unico serije
Takodjer, hrvatska premijera uređaja američke tvrtke Golden Ear koja u samo nekoliko godina postojanja prikupila najviše i najprestižnije nagrade u audioindustriji ikad, sa svojim “best buy ” proizvodima. Predstavljamo njihov najnoviji samostojeci model zvučničkih kutija Triton 5.
Uz sve navedene komponente predstavljamo i pribor iznenadjenja,koji bitno utjece na bolji zvuk.Audiocinema Art Vas poziva da svojim dolaskom uveličate svečanost zvuka koju ćemo Vam prirediti.
Svakog posjetitelja, u znak zahvalnosti na posjetu, darovat ćemo skromnim poklončićem te izuzetnom rasprodajom CD-a i LP-a ,po vrlo atraktivnim cjenama.

Iskreno se radujemo Vašem dolasku!

Vaš Audiocinema art