Pomirba divergentnih obiteljskih potreba uz Geneva Aerosphère

velj 27, 2015 | Geneva Lab, Mutlimedija/Audio Gadget

Dizajnerski puritanski atraktivna i zvukovno superiorna Genevina AeroSphère serija je Hi-Fi audio sustav.

Ona omogućuje korisnicima jednostavan odabir glazbe iz različitih izvora u jednoj prostoriji, ili ako se želi proširivanje do multi room aplikacije na više zvučnika raspoređenih u bilo kojoj prostoriji njihovog doma. Može se slušati FM ili DAB+ radio postaja, CD kolekcija, glazbu s pametnog telefona putem Bluetootha ili brojne Internet audio usluge preko WI-Fia te koristiti mogućnost spajanja još dodatnih analognih audio izvora.

Sve je to integrirano u seriji AeroSphère i kontrolira se iz jedne aplikacije ili preko daljinskog. Sam AeroSphère sustav može podržati jednu baznu stanicu i do četiri prostorije/zvučnika u jednoj mreži. Korisničke aplikacije između soba su brojne, a više korisnika će uvijek moći simultano slušati istu glazbu u različitim prostorima, ili različite glazbe u različitim prostorijama.

Baznu jedinicu AeroSphère je moguće postaviti na police, stol ili na pod na zato priređen stalak koji se u nekoliko varijanti posebno isporučuje.

Multi room sustavi su se već dulje etablirali kao neophodni s tima da se vremenom dijapazon ponuđenog u tehničkom odnosno cijenovnim razredima stalno sve više širi. Geneva Lab svojim novim AeroSphere zvučnim sustavom dokazuje da je moguće sa ultra modernim, visoko kvalitetnim bežičnim audio sustavom koji je vrlo fleksibilan i modularan u dizajnu, izboriti ekskluzivan prostor za sebe. Kombinirajući najbolje u audio tehnologiji i dizajnu, AeroSphere izgleda i zvuči nevjerojatno bez obzira da li je samostalna ili dio multi-room sustava cijele kuća. Već prvi odsvirani taktovi ukazuju da je sustav Geneva Sound AeroSphere fascinantni audio bežični sustav pojavom i zvukom. U ponudi su brojne mogućnosti za jednostavno apliciranje u prostore. . AeroSphère Large sustav bežičnih stereo zvučnika je zapravo kompaktna sfera (dijametar 40 cm) sa bazom koja može, zahvaljujući Genevinim dizajnerskim audio invencijama, zamjeniti Hi-Fi sustav.

AeroSphère Large sadrži: dva 1″ visokotonca, dva 4″ woofera i up-firing 6 “subwoofer (znači subac okrenut prema gore unutar same sfere). Zvučničke jedinice su raspoređene u tri odvojene komore sa odvojenim vlastitim pojačalima koja su i akustičnih powered by posvećena pojačala pojedinačno optimizirana Genevinim Digital Signal Processing-om za preciznu reprodukciju zvuka ovog audio sustava. Up-firing subwoofer osigurava da kvaliteta basa ostaje konzistentna bez obzira na lokaciju.

AeroSphère Small je ambijent Bežični zvučnik koji je otprilike upola manji od Large varijante. Zamišljen je ponajprije kao dio multi room sustava, odnosno za širenje visoko kvalitetnog zvuka do spavače sobe ili blagovaone. Također, spojen na AeroSphére bazu,

AeroSphére Small se može koristiti kao par za dobivanje standardnog stereo učinka – sustava. AeroSphère Small sadrži 1″ visokotonac i 4” woofer koji su smješteni u pojedinačno klijetke koje pokreće, kontrolira i optimizira, također, Genevin DSP preko dva snažna pojačala D AeroSphère Large i Small podržavaju sljedeć bežične izvore: AirPlay® (putem Wi-Fi), DLNA (putem Wi-Fi), Bluetooth audio (uključujući i visoko kvalitetan codec aptX). Prijem FM, AM, DAB radia i CD omogućen je s dodatnim AeroSphère bazom (putem Wi-Fi).

Do četiri AeroSphère bežičnih zvučnika može reproducirati audio iz AeroSphère baze u isto vrijeme. Analogni audio ulaz za vanjske audio: stereo mini (3,5 mm / inch ⅛) priključak.

Kao dodatni uređaj u istom dizajnerskom duhu je osmišljen je vanjski (znači: bežični) CD-player (slot loading CD player) s podrškom za CD-Audio. Radi lakšeg snalaženja istaknimo da su u seriji AeroSphere bežični zvučnik mali i veliki, AeroSphere Base Station, AeroSphere stalci za zvučnike i bežični CD player. Upravljanje je moguće lokalno, daljinskim upravljačem ili preko Geneve AeroSphère iPhone i Android aplikacije za bežični audio. Vanjski finish je tkanina s kojom je prekriven AeroSphere i dostupna je u bijeloj, crvenoj i crnoj boji. Daljinski upravljač je u aluminijskom kućištu.