Pametna kuća

lis 20, 2008 | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation

Ovom brošurom želimo našim korisnicima omogućiti pojednostavljen uvid u našu ponudu multi-room audiovizualnih aplikacija i u način ostvarivanja potpuno automatizirane digitalne odnosno “pametne” kuće, stana, plovila ili nekog drugog objekta. Ovakav tehnički sustav omogućava brojne mogućnosti primjene i različite razine njime pokrivenog prostora Vašeg doma.

Zato ćemo kroz ovu brošuru ponajprije objasniti tri uvriježene razine primjene i ukazati na dio naše ponude opreme koja omogućava prilagodbu svim tehničkim i estetskim zahtjevima prema potrebama korisnika. Iza naziva „Digital home“ krije se velik broj različitih aplikacija, od onih jednostavnih, koje se primjenjuju u cijeloj kući ili stanu, kako bi se imao nadzor nad svim onim što se u domu događa, do onih zahtjevnih audio i/ili aplikacija kojima se opremaju pojedini dijelovi digitalnog doma.

Mi u AudioCinemaArt-u ponajprije smo usredotočeni na audio i vizualni dio. Uz izvođenje pojedinačnih instalacija i uređenja pojedinih prostora kuće ili doma, naše su ambicije sve više vezane za potpuno tretiranje prostora i namještaja u njemu, kako bi se slušatelju i gledatelju osigurao najveći mogući komfor. U tom kontekstu raspolažemo širokom ponudom uređaja i opreme kojima je moguće zadovoljiti potrebe u rasponu od početničke postave kućnoga kina ili stereo audio sustava, do vrhunskih audio-vizualnih sustava koji spadaju u sam svjetski kvalitativni vrh.

Posebno ističemo da pod “potpunim tretiranjem prostora i namještaja” podrazumijevamo i akustičko tretiranje apsorberima, difuzorima, gipsanim sustavima akustičkih površina, te sličnim tretmanima, nužnim za popravljanje, poboljšavanje i dotjerivanje akustički problematičnih prostora. Također nudimo i prilagodbu postojećeg ili isporuku novog namještaja koji će omogućiti dizanje, skrivanje ili okretanje vaših uređaja, kako bi se udovoljilo raznim kutovima gledanja i slušanja. Možemo obaviti i cjelovitu preobnovu prostora, “zatvaranjem” uređaja u namještaj, odnosno skrivanjem od pogleda. Uređaji koje nudimo za ovaj vid automatizacije imaju očaravajuće mogućnosti! Na kraju naše intervencije korisnik će imati vrhunski pametni dom. U toj svestranosti leži naša posebnost. Malo je tvrtki i u Europi koje će vam ponuditi kompletan tretman prostora, isporuku, montažu, završno ugađanje i održavanje široke palete visokokvalitetnih, kao i onih cijenom dostupnijih, audio i video uređaja i opreme, a u suradnji sa našim partnerima izvršiti kompletnu automatizaciju objekta.

Naši će Vam djelatnici osigurati dodatni uvid u našu ponudu, odnosno moguća rješenja za Vaše potrebe, sukladno prostoru u kojem živite i Vašim željama. Važno je napomenuti da Vam u našim prostorima možemo omogućiti i demonstraciju mogućih zahvata u raznim inačicama i to do najsitnijih pojedinosti. Naši timovi specijalista, koje resi istraživački duh i znatiželja za nove tehnologije, dostupni su Vam, osim u Zagrebu, i u Splitu, Varaždinu i Puli. Oni će Vam svojim znanjem, predanošću i iskustvom pomoći naći odgovore na sva pitanja i podastrijeti ponajbolja rješenja prema Vašim potrebama, željama i mogućnostima. Naše brojne reference omogućit će Vam još bolji uvid u način našeg rada i u naše dosadašnje rezultate.