Osijek prezentacija Studeni 2016.

stu 1, 2016 | Events

1-Stereo sustav

MOON Neo ACE All In One Music Player

Novi proizvod, Neo ACE nudi kompletno iskustvo glazbene ekstaze. Jednostavno, priključite par zvučničkih kutija, bežično povežite Neo s internetom i spremni ste za glazbu… mnogo glazbe.

Moon Neo serija predstavlja istinsko Hig-End nasljeđe izuzetne vrijednosti. Sjajne mogućnosti konfiguriranja, kakvoća zvuka i univerzalnost zavest će vas na samom početku korištenja.

MiND modul (MOON intelligent Network Device) omogućuje puno grafičko sučelje i jednostavan pristup glazbenim zapisima uz snagu i fleksibilnost. Dodajte Tidal i bezgranični svijet glazbe vam je na dohvat ruke.

NEO Ace ima intuitivno sučelje elegantno i lako za rukovanje. Uz novu, naprednu programsku podršku, to je uređaj s najvećim mogućnostima prilagodbe i podešavanja u skladu s osobnim željama. Povezivanje digitalnog i analognog audio svijeta, po ovakvim cijenama, nemoguće je pobijediti. Ace sadrži visoko razlučivi DAC sa DSD dekodiranjem do DSD256 i 32-bit/384 kHz PCM. Onaj drugi, analogni glazbeni svijet, predstavlja ugrađeno MM phono pretpojačalo, što zaokružuje ovaj sjajan paket.

Prirodno zvučeći i najkompletniji sve-u-jednom uređaj, ACE može sve što se očekuje od audio uređaja takve vrste.

Naglasak je na prepoznatljivom akustičnom MOON potpisu –

čvrstom, dubokom, kontroliranom najnižem području, prozračnoj sredini i preciznom, prirodnom visokotonskom području – uz bezbrojne mogućnosti, ACE će postati srce i duša svih vaših glazbenih potreba.

Naravno, ključna svojstva koja očekujete od nas su SimLink™, RS-232 i IR ulazi za sustave u prostorima s posebnim mogućnostima.

Tehničke karakteristike:
 • 3 linijska ulaza uključivo I prednji 1/8” mini priklljučak za osobne medijske uređaje.
 • ¼” izlaz za slušalice na prednjoj ploči.
 • Potuna integracija zahvaljujući MiND apalikaciji.
 • Osam digitalnih ulaza koji uključuju: USB (Hi-Res audio), SPDIF (2), optički (2), aptX®, Bluetooth®, WiFi i ethernet ulazi.
 • Ace je prvi Moon uređaj koji koristi predočnik OLED tipa koji osigurava detaljne informacije.
 • Jednostavno MiND podešavanje preko ugrađene aplikacije.
 • MM fono ulaz za ljubitelje vinila.
 • Analogni se ulazi mogu konfigurirati tako da zaobiđu kontrole kako bi se priključili uređaji kao npr. procesori kućnog kina koji imaju svoje kontrole.

Specifikacije:

 • Izlazna snaga na 8 Oma:  50 W po kanalu
 • Ulazna osjetljivost:            370 mV – 3.0 VRMS
 • Pojačanje:                37dB
 • Odnos signal šum: 100 dB pri punoj snazi
 • Frekventni odziv:   10 Hz – 60 kHz +0/-3dB
 • Preslušavanje:        -90 dB
 • Ukupna harmonijska izobličenja:  (20 Hz – 20 kHz pri 1 W/50 W)          0.015% / 0.02%
 • Intermodulacijska izobličenja:   0.05%
 • PCM Bit – opseg / uzorkovanja: 16 – 32 bits / 44.1 – 384 kHz
 • DSD uzorkovanje:             DSD64, DSD128 & DSD256
 • Dimenzije: (š x v x d)         42.9 x 8.9 x 36.6 cm

Klipsch RF-7 II zvučničke kutije

Klipsch RF-7 II zvučničke kutije

Najbolji u Reference II seriji, Klipsch RF-7 II zvučničke kutije omogućuju vam da okusite pravu snagu, istinske emocije i detalje u spektakularnom doživljaju glazbe i filmova.

Glavni dijelovi koji omogućuju zvuk koncertne kvalitete su Tractrix™ horn-loaded visokotonac promjera titanijske membrane 45 mm, dvostruki 255 mm snažni niskotonci s keramičko/metalnom membranom  i prvorazrednim lijevanim kućištem.

Reference RF-7 II imaju posebno mjesto u našim srcima jer su rukom rađeni u našoj tvornici u mjestu Hope, Arkanzas, SAD kao i Heritage serija i mnogi od profesionalnih zvučičkih kutija. Završna obrada kutije je u maniri najotmjenijeg rukom rađenog namještaja.

Tractrix® Horn tehnologija zaslužna je za prirodan, životan zvuk, za glasniju svirku s manje snage, uvjerljivost, smanjena izobličenja, veliku pozornicu sa odlično definiranim prostorom.

2-Višekanalni sustav

Anthem MRX-520 i Klipsch Reference Serija

Anthem MRX-520

Nagrađivana treća generacija Anthem MRX serije višekanalnih A/V receivera svjetski je poznata po izuzetnoj kvaliteti zvuka, velikoj snazi i lakoći kojom postaju kućni centar za zabavu. Opremljeni su ekskluzivnim audio inovacijama kao što su Anthem Room Correction (ARC) – korekcija sobne akustike, naprednom kontrolom opterećenja (ALM), 4K prolazom sa brzim HDMI prebacivanjem i još mnogo više.

MRX-520 je 5.2 Predpojačalo / 5 kanalni A/V receiver sa 100 W po kanalu kontinuirane snage na 8 oma. Uključivo ARC – korekcija sobne akustike.

 • Dolby Surround
 • Dolby Pro Logic II na MRX 520
 • DTS Neo:6 – Cinema, Music, svi kanali, stereo
 • IR kontrola
 • RS-232 kontrola
 • IR ulaz (podesivi)
 • 8 HDMI ulaza (7 stražnjih, 1 prednji (MRX 1120 i MRX 720), 7 stražnjih na MRX 520)
 • Digitalni audio ulazi: 2 koaksijalni + 3 optička

Što je ARC?

Pojednostavljeno, to je postupak kojim se korigiraju sve deformacije zvuka koje nastaju uslijed refleksija od raznih površina (zidovi, podovi, strop). Uklanjanje nepoželjnih izobličenja i deformacija osigurava prirodniji zvuk I bilo kojoj prostoriji, najbliži laboratorijskim standardima.

U biti, to je zaštićeni, autorski software koji, uz uporabu posebnog kalibracijskog mikrofona, brzo i učinkovito optimizira utjecaj prostora na reprodukciju glazbe.

ARC system razvijen je unutar kuće za vrijeme istraživanja kako ponoviti laboratorijske standarde reprodukcije u uvjetima koji nisu laboratorijski.

Takvo prijelomno istraživanje vođeno je u suradnji s Nacionaknim istraživačkim vijećem Kanade, vladinom organizacijom za istraživanja i tehnologiju.

Reprodukcija glazbe u realnim prostorima nema apsolutno nikakve veze s reprodukcijom u kontroliranim, laboratorijskim uvjetima, jer je reprodukcija čak i najboljih zvučnika pod utjecajem sobne akustike. U realnom svijetu glazboljubaca, slušaonica i elementi smješteni u njoj,  uzrokuju stojne valove, refleksije, apsorpcije i ostale degradacije zvuka koje koloriraju i ono što čujete.

ARC u digitalnoj domeni mjeri i uspoređuje akustički “potpis” prostora sa zvukom koji bi se događao u laboratorijskim uvjetima, mjereći reprodukciju svakog zvučnika u odnosu na slušni prostor. Zatim, zahvaljujući vrlo složenom algoritmu, eliminira sve negativne učinke na reproducirani zvuk, podešava frekventne i fazne pomake i tako ga približava idealnom.

Tek se tada čuje točno onakva reprodukcija kakvu su autori, producenti, snimatelji zamislili – čist, prirodan, trasparentan zvuk, bez obzira kako vaša slušaonica izgleda.

Konačno je moguće da svaki član obitelji može pristupiti digitalnim audio zapisima s bilo kojeg mjesta u kući samo dodirom ekrana.

Anthem MRX-520 i Klipsch Reference Serija

Iznova zamišljeno
 – Iznova dizajnirano
 – Revolucionarno

Za novi Klipsch Reference sustav kućnog kina zadali smo si zadatak: prebaciti sva očekivanja naših vjernih sljedbenika i približiti glazbu obožavateljima tako da je mogu opipati.

Združili smo visoku stručnost konstruktora i najnapredniju tehnologiju da načinimo sustav zvučnika za kućno kino kako bi se ljubitelji filma i glazbe nanovo zaljubili u svoje nosače zvuka i slike.

Kad je u pitanju uzbudljiv zvuk kućnog kina, ljubitelji filma čeznu za dinamičnim i dramatičnim surround efektima – upravo onakvima kakve nudi Klipsch Reference sustav. Dajte ovom 5.1 kompletu audio-zapis iz filma i atraktivne Hybrid Tractrix Horn jedinice će prikazati svaki detalj, podvučen čvrstim i dobro integriranim basom iz Cerametallic niskotonaca sa stražnjim bas-refleks otvorom. Istinska okruženost zvukom zajamčena je dipol zvučnicima za surround kanale, dok impresivni 15-inčni subwoofer isporučuje obilje snage na ekstremno niskim frekvencijama, uz bežično povezivanje (po narudžbi). Oplemenjen izuzetnom kvalitetom izrade i sjajnim dizajnom, vodeći multikanalni sustav kompanije Klipsch donosi obilje stila.

Vaši prijatelji će biti ljubomorni, a susjedi bijesni i zavidni.

Danas je vrlo teško prodati velike zvučnike. Između ograničenog prostora i zabrana boljih polovica i ostalih važnih ukućana, ljubitelji kućnog kina prinuđeni su živjeti uz manje sustave, iako im je životna želja imati zvuk sličan kino dvoranama. Štoviše, mnogi su mali sustavi u stanju proizvesti veliki zvuk bez da dominiraju prostorijom.

Ali za nas, s očima i ušima većim od životnog prostora (i novčanika, naravno) teško je ne žuditi za velikim, ozbiljnim sustavom (gledati je dopušteno, zar ne?).

Klipsch Reference sustav zaista pruža mnogo za novac i vrlo uspješno obavlja svoj posao. Odnos cijena/kvaliteta je nenadmašan, s obzirom da za traženu cijenu dobivate ultra-high-end tehnologiju primjenjenu na Reference Premiere sustav kućnog kina. Za toliko novaca moguće je kupiti samo stereo par iste kvalitete drugih proizvođača.

Ne propustite poslušati ova dva vrhunska sistema, po specijalnim cijenama u posvećenim slušaonicama

i opuštenoj atmosferi salona Ekrana, u radno vrijeme poslovnice.

Radujemo se Vasem dolasku!