Ortofon SPU zvučnice

velj 5, 2013 | Audio/video sistemi, Ortofon

Ova serija nastavak je tradicije započete s prvom SPU zvučnicom. Činjenica da su SPU zvučnice ostale u proizvodnji preko pola stoljeća, jasno svjedoči o kvaliteti temeljnog dizajna koji je tijekom godina doživljavao brojna unaprijeđenja i uvijek iznova oduševljavao audiofoile diljem globusa.

SPU GM seriju čini osam modela u kojima je zvučnica integrirana s nosačem. Te su zvučnice prije svega namijenjene radiopostajama, fonotekama i studijima za kvalitetno presnimavanje ploča. Međutim, mogu ih koristiti i audiofili koji na gramofonu imaju ručku čija je cijev S oblika. Modeli u ovoj seriji su CG 65, CG 25, Mono, Classic, Classic E, Sinergy, Meister Silver i Royal GM. SPU N shell seriju čine tri modela – Classic N, Classic NE i Royal N koje je moguće montirati u klasično oblikovane nosače kvalitetnih gramofonskir ručki, bilo s ravnom cijevi, bilo onom S oblika.

Nedavno su predstavljane zvučnice koja otvaraju novu stranicu u Ortofonovoj povijesti. Ovo su prve tvrtkine zvučnice u drvenom kućištu. Drvena kućišta se koriste zato jer je utvrđeno da na svoj način igraju istu ulogu kao i tijelo glazbenog instrumenmta. Sve zvučnice u SPU seriji predstavljaju sam vrh svjetske proizvodnje.

SPU zvučnice
SPU zvučnice
SPU zvučnice - pakiranje
pakiranje
SPU zvučnica
SPU zvučnica