Onkyo TX-RZ70

Onkyo TX-RZ70 – premium 11.2-kanalni A/V prijamnik

20. travnja 2023. | Audio/video sistemi, Onkyo

Potpuno novi TX-RZ70 pruža nevjerojatno čist zvuk, zvjezdane slike i najnovije tehnologije za napajanje srca vašeg sustava kućne zabave. Budite mirni: uz beskompromisnu audio/video reprodukciju visoke rezolucije, uživat ćete u filmovima, glazbi i igrama točno onako kako su kreatori zamislili.

Potpuno novi TX-RZ70 pruža nevjerojatno čist zvuk, zvjezdane slike i najnovije tehnologije za napajanje srca vašeg sustava kućne zabave. Budite mirni: uz beskompromisnu audio/video reprodukciju visoke rezolucije, uživat ćete u filmovima, glazbi i igrama točno onako kako su kreatori zamislili.

Onkyo TX-RZ70 – premium 11.2-kanalni A/V prijamnik

11 kanala, 140 W

Radujte se ljubitelji kućnog kina! Onkyo TX-RZ70 je naš najsnažniji AVR dosad, koji vam daje moć da dizajnirate ultimativni prostor za zabavu s diskretnim zonama, više subwoofera i komponentama visokih performansi koje se neće pregrijati ili zaostajati. 

Procesiranje na razini studijske tehnike

Projektiran je i izveden od strane audiofila i za audiofile, ali intuitivno izgrađen za svakog čovjeka. Koristeći najnoviju audio tehnologiju uključujući ESS Sabre DAC, THX® certifikat i eARC funkcionalnost, Onkyo TX-RZ70 nadmašuje vrhunske performanse kućnog kina. 

Dirac Live tehnologija

Zaslužujete AVR koji se prilagođava vašem životu, a ne obrnuto. S ugrađenom Dirac Live® Room kalibracijom punog opsega, Onkyo TX-RZ70 koristi strojno učenje za savršenu prilagodbu i kalibraciju audio postavki vašem jedinstvenom sustavu zvučnika i rasporedu u prostoriji. A veliki ljubitelji basa također će moći nadograditi svoj sustav (firmware dostupan u lipnju 2023.) s Dirac Live Bass Control Single/Multi Subwooferom za optimalnu kalibraciju najnižih tonova. 

Onkyo TX-RZ70_Spec
TX-RZ70 imax enhance

IMAX poboljšani način rada

Unesite iskustvo kazališta u svoj dom rekreiranjem IMAX sadržaja baš onako kako su filmaši zamislili. TX-RZ70 zadovoljava precizne standarde kvalitete koje je uspostavio IMAX za smanjenje buke i zrnatosti za proizvodnju svjetlijih, jasnijih slika, plus impresivan zvuk za vrhunsko kino iskustvo. IMAX Enhanced Mode također pruža prošireni omjer slike – do 26% više slike na vašem zaslonu.

THX certifikat

Godine 1993., nakon tisuća testova, Onkyo je postao prva robna marka potrošačke elektronike za kućna kina s THX certifikatom. Bez obzira koji se ulaz koristi, koja se kombinacija ugrađenih značajki koristi, koje pretpojačalo ili pojačalo, od izvornog se materijala ne može apsolutno ništa dodati, ništa oduzeti. A TX-RZ70 nudi četiri različita THX načina slušanja: kino, igranje, glazba i surround EX.

TX-RZ70 THX certified

Klipsch način optimiziranja

Klipsch i Onkyo udružili su se kako bi implementirali precizne vrijednosti skretnice za određene nove zvučnike, tako da možete jednostavno i neprimjetno integrirati svoje Klipsch Reference i Reference Premiere zvučnike sa svojim novim Onkyo AVR-om. Jednostavno odaberite model zvučnika za svaki kanal i automatski će se primijeniti optimizirana postavka skretnice.

Napredni streaming glazbe i povezivanje

Naši kupci su precizni i cijene najnoviju tehnologiju. Zato smo uključili mnoštvo ugrađenih opcija za vaše omiljene aplikacije za streaming i pametne kućne.

Spreman za DTS PLAY-FI

DTS Play-Fi omogućuje vam uživanje u visokokvalitetnoj glazbi s povezanih mrežnih usluga, umreženih medijskih poslužitelja i knjižnice vašeg uređaja putem Wi-Fi®-a na bilo koji broj kompatibilnih proizvoda pomoću aplikacije Onkyo Music Control za iPad, iPhone i Android pametne telefone /tablete. DTS Play-Fi može sinkronizirati glazbu u svakoj sobi. Svaki član vaše obitelji može koristiti vlastiti uređaj za slušanje svoje glazbe u sobi ili grupi soba. DTS Play-Fi omogućuje strukturiranje sveobuhvatnog višesobnog ekosustava koji zadovoljava gotovo sve potrebe.

Radi sa SONOS certifikatom

Ovaj Onkyo prijemnik može se pridružiti vašem postojećem Sonos kućnom audio sustavu ili biti početak novog, samo uparivanjem sa Sonos priključkom*. Ovo radi sa Sonos certificiranim AVR-om, a nudi najbolju vezu u klasi sa Sonos ekosustavom , buđenje, mijenjanje ulaza i reprodukciju na glasnoći koju želite pomoću značajke Sonos Volume-Pass Through iz aplikacije Sonos*. TX-RZ70 može raditi u kombinaciji s do tri Sonos porta – jedan za svaku od tri neovisne zone – svaki reproducira potpuno različitu uslugu streaminga od Sonos Radija.
*Sonos port je potreban i prodaje se zasebno

TX-RZ70 THX certified
TX-RZ70 THX certified

Streaming u više zona i glasovno upravljanje

Onkyo TX-RZ70 11.4-kanalni THX® certificirani AV prijemnik lako se integrira u vaš postojeći ekosustav pametnog doma, uključujući Apple Airplay, Alexa, Google aplikacije i više*. Dobivate vrlo sposoban i kompatibilan mrežni uređaj koji može strujati vaše favorite gdje god želite u vašem domu uz razlučivost do 8K60**.
*Za glasovne naredbe potreban je AI uređaj treće strane – prodaje se zasebno
**8K60 vrijedi samo za Zonu 1/Zonu 2 proizvodit će samo 4K120 rezoluciju kada se koriste dva odvojena HDMI izvora

TX-RZ70 THX certified

Vrhunsko 4K iskustvo igranja

Napravljen s igračima na umu, 4K/120 omogućuje da ultrabrze UHD slike budu kristalne i oštre poput žileta. Sport, akcijski filmovi i igranje visokih performansi postavljaju nove standarde u svom području.

Diskretno uključivanje hdmi zone 2

Postavite različite opcije za zabavu ultra visoke razlučivosti (do 8K60*) u dvije različite sobe s vašeg Onkyo prijemnika. Gledajte film u kućnom kinu, dok djeca gledaju crtiće u svojoj igraonici.*
*8K60 vrijedi samo za Zonu 1/Zonu 2 proizvodit će samo razlučivost 4K120 kada se koriste dva odvojena HDMI izvora.

Tehničke podatke molimo pogledajte u priloženom dokumentu sa specifikacijama.

TX-RZ70 THX certified

Dvosmjerna bluetooth tehnologija

Ovaj Onkyo AVR može slati i primati audio putem Bluetooth bežične tehnologije. Streamajte sa svog uređaja na prijemnik pomoću SBC ili AAC kodeka ili prenesite zvuk koji se reproducira putem AVR-a na kompatibilne bežične slušalice koristeći SBC, aptX™ ili aptX HD kodeke uključujući 24-bitni zvuk preko aptX HD. Poboljšane mogućnosti prijenosa podataka najnovije generacije Bluetootha osiguravaju jasnu i pouzdanu reprodukciju zvuka tako da svoje omiljene pjesme čujete baš onako kako je snimatelj zamislio.

Onkyo TX-RZ70 - 11.2-kanalni A/V prijamnik - THX (Onkyo) MPC: 3.299,00 €

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!