Multipak 2019 HIFI Expo – Pakrac, 31. 05. do 02. 06. 2019.

14. lipnja 2019. | Events

Multipak 2019 HIFI Expo – Pakrac, 31. 05. do 02. 06. 2019.

lip 14, 2019 | Events

Audiocinema-art je tvrtka u kojoj High-End nije nepoznanica. Dapače, među prvima smo koji su ponudili zasebne prezentacije uređaja ponajboljih svjetskih proizvođača (D’Agostino, DCS, Esoteric, Kef Muon, McIntosh, Transparent, VTL, Wilson), i uvijek smo se trudili nuditi komponente izvanserijske vrijednosti.

S takvim uređajima i nije neki problem napraviti dobru prezentaciju. U mnogo je slučajeva postavljanje takvog skupog audio-sustava ravno pucanju u vlastitu nogu, jer za postizanje najviših glazbenih dosega prostor mora i treba biti sasvim drugačiji, znalački prilagođen potrebama.

Može li se s nešto skromnijim sredstvima sastaviti sustav koji glazbu reproducira respektabilno, iskreno, privlačno, precizno i prirodno?

To je, u biti, vrlo klizav teren i zaista je potrebno biti iskusan znalac u integriranju uređaja prihvatljive cijene u cjelinu koja će po akustičkim dosezima daleko nadilaziti cjenovni razred.

Zato smo ove godine odlučili pokazati da, osim najskupljih, glamuroznih, velikih, sjajnih, teških uređaja postoje proizvodi za ljude koji, osim uređaja samih, vole i slušaju glazbu – uostalom, to je i namjena audio sustava koju mnogi zaboravljaju.

Zahvaljujemo i našem suradniku Draženu Gerlu koji je nama i Marinu pomogao osigurati vrijedne glazbene predloške.

Ove smo godine predstavili cijenom dohvatljive komponente respektabilnih proizvođača za koje smo zaključili da daju daleko više od cijene koštanja, i nismo se prevarili.

Komentari posjetitelja bili su više od dobronamjernih, uz česte izjave ovakvog tipa: evo, vidiš da ne moraš prodati bubreg za dobar zvuk… i još ide na rate!

Da ne duljimo:

Gramofon Elipson Alpha 100 RIAA 80th 4.199,00 kn
CD transport Cambridge Audio CXC 4.090,00 kn
Mrežni reproduktor Cambridge Audio CXN 8.490,00 kn
Pojačalo Cambridge Audio CXA 80 8.490,00 kn
Zvučnici Fyne F-501 10.998,00 kn
Kabeli Transparent Hardwired serija 2.000,00kn

 

Vjerojatno nije najjeftini sistem na svijetu, ali su pojedine komponente toliko vješto projektirane, dizajnirane i proizvedene da izgledaju daleko skuplje i kvalitetnije.

Ali, naravno, nije u tome poanta. To su uređaji koji svojim soničnim karakteristikama nadilaze i daleko skuplju konkurenciju. To smo nebrojeno puta svjedočili u našem prodajnom prostoru, pa smo takvo iskustvo željeli podijeliti i s našim posjetiteljima.

Koliko čujemo povratne informacije, u tome smo uspjeli.

 Hvala vam na posjeti i pozitivnim komentarima.

 Ako trebate bilo kakve dodatne informacije, molimo da nam se bez ustezanja javite ili pogledajte našu web stranicu.

 

Očekujte neočekivano!

Pozdrav iz Audiocinema-Arta!

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest