Model Cinema – Genevini statusni simboli!

lis 10, 2014 | Geneva Lab, Mutlimedija/Audio Gadget

Gotovo je nevjerojatno da proizvodi koji se svrstavaju pod gadgete mogu imati statusni simbol, i to godinama.

U ovom slučaju je sve počelo sada već famoznom rečenicom iz magazina Wired (za kojeg možemo ustvrditi sa inagurira trendove i statuse na planetarnoj razini):

„Ako izgled može ubiti, Genevinom najnovijem zvučnom docku bi se sudilo za ubojstvo“.

Pred nama je ponovno još jedan od bisera njihove audio dizajn produkcije: TV zvučni sustav Model Cinema koji obogaćuje zvuk standardnog TV prijemnika uz savršen izgled i minimalističku estetiku.

Model Cinema integrira napredne digitalne procesne tehnologije s uzornim audio inženjeringom i pametnim povezivanjem za razvoj superiorne zvučne baze brojnih mogućnosti. Izgledom, kvalitetom izrade i luksuznim mogućnostima ovaj proizvod postaje prije dio specifičnog životnog stila nego tek Uz Bluetooth funkcionalnost za reprodukciju glazbe s pametnih telefona i tableta i Digital Signal Processing-a (DSP) koji nudi besprijekornu optimizaciju zvuka s TV-a ili filma zvuka, moguće je birati glazbu s jednog od tri ulaza (analogni RCA, digitalni optički i koaksijalni kabel).

Vrlo je ugodna potpora DBX -TV®’s’TotalVolume ™ algoritama, koji automatski ujednačuje glasnoće prilikom promjene kanala i tijekom komercijalne pauze. Dodatni stereo mini-jack priključak je još jedna od bitnih mogućnoosti. Unutar Model Cinema su tri pojedinačne akustične komore za pet zvučničkih jedinica:

Četiri 2″ visokotonca / srednjetonca i jednog 5.25″ woofera koji su svi spojeni na pojedinačna pojačala D klase (znači: ima ih pet), koji se sa DSP-om kalibriraju za optimalan izlaz sa 120W raspoložive snage.

Model Cinema uz navedeno koristi Geneva-in Embracing Sound HD tehnologiju kako bi intenzivirala svoj širok, precizan i dinamičan audio odziv. Tanki daljinac i elegantni LED zaslon su točka na i dizajnerskog tima Geneve. Za definitivni sud svatko mora vidjeti, čuti i opipati ovaj kultni kućni gadget!