MC Zvučnica Ortofon ANNA

ožu 14, 2013 | Audio/video sistemi, Ortofon

Posvećeno Anni
Najnovija zvučnica iz produkcije jednog od vodećih i najvećih svjetskih proizvođača zvučnica svih profila i namjena, danskog Ortofona, predstavlja sam vrh njihova proizvodnog programa i namijenjena je vrlo zahtjevnim korisnicima koji imaju vrhunske gramofone i ručke.

ANNA je state-of-the-art zvučnica u kojoj su primjenjene brojne Ortofonove vrhunske ideje i tehnološka rješenja koji su tvrtku učinile i drže je liderom u branši već preko pola stoljeća.

ANNA je state-of-the-art zvučnica u kojoj su primjenjene brojne Ortofonove vrhunske ideje i tehnološka rješenja koji su tvrtku učinile i drže je liderom u branši već preko pola stoljeća.

Nastavljajući lijepu tradiciju da svojim vrhunskim modelima daju imena ljudi koji su značajno zadužili audio i glazbenu kulturu – primjerice SPU Meister, MC Rohman, Kontrapunkt BACH ili Winfield – ovaj put su svoju najbolju zvučnicu nazvali po trenutno najpoznatijoj opernoj pjevačici mlađe generacije, proslavljenoj divi Anni Netrebko. Njezine virtuozne izvedbe i tehnička savršenost njezinih interpratacija bili su nadahnuće Ortofonovoj inženjerskoj posadi. Time iz iz Ortofona poručuju posvećenost tvrtke glazbi i neprestanom težnjom da je se čim vjernije i kvalitetnije reproducira. Baš kao što Anna Netrebko svojim izvedbama očarava sve one koji je slušaju/gledaju, tako i Ortofon vlasnicima ANNA zvučnica nastoji u dom prenijeti najviše moguće od toga doživljaja.

MC Anna (Ortofon) MPC: 7.031,39 €
AKCIJA: 5.958,63 € Na upit

MC Zvučnica Ortofon ANNA - pakiranje
MC Zvučnica Ortofon ANNA – pakiranje
MC Zvučnica Ortofon ANNA
MC Zvučnica Ortofon ANNA
MC Zvučnica Ortofon ANNA
MC Zvučnica Ortofon ANNA
ANNA zvučnica ima impedanciju od 6 ohma i nizak/srednji izlazni napon od 0.2 mV, što ju čini vrlo kompatibilnom većini vrhunskih MC fono pretpojačala i transformatora, poput novog Ortofonovog ST-80 SE. Uravnoteženost kanala je 0.5 dB, a odvajanje kanala najmanje 22 dB. Frekvencijski odziv je vrlo linearan od 20 Hz – 20 kHz, a sljedljivost na preporučenoj gaznoj sili 80 um.

Igla zvučnica je posebno polirani Nude Ortofon Replicator, koja oblikom oponaša razač ploča, a masa zvučnice je 16 g. Kućište ANNA zvučnica je od titanijuma, oblikovanog tvrtkinom vlastitom SLM tehnikom obrade, dokazanoj kod izrade ostalih vrhunskih Ortofonovih zvučnica.
Zvučnnica ANNA namijenjena je beskompromisnoj reprodukciji glazbe pohranjene na pločama. U njezinu zvuku težilo se uspostaviti punu ravnotežu između preciznosti i muzikalnosti i slušatelju priuštiti sasvim posebno slušno iskustvo.

Zahvaljujući sposobnosti ANNA zvučnice da jednako kvalitetno reproducira mikro i makrodinamiku i uspješno iznosi tonalne osobine i teksturu glazbenog zapisa, pomaknute su granice i smanjene razlike između žive izvdbe i reprodukcije snimka u stanu.