Magneplanar .7 – High-End audio i u malim prostorima – najzad!

30. rujna 2015. | High-end audio, Magnepan

Magneplanar .7 – High-End audio i u malim prostorima – najzad!

ruj 30, 2015 | High-end audio, Magnepan

Magnepan je najzad izbacio na tržište dugo očekivani budget model .7, kojim je po automatizmu svoje superiorne tehnologije dobio ulaz u high end dio audio svijeta. .7 je dvo-sistemski zvučnik: tanka folijasta membrana s apliciranim provodnim trakama za niže i ribbonom za visoke frekvencije.

Magneplanar .7

Magneplanar .7 je ukratko audifilski zvučnik. Ove Magnepanove ribbonske zvučnike odlikuje sposobnost stvaranja živog i neposrednog zvuka kojeg karakterizira: otvorenost, visoku vjernost timbralne slike, jasnoća i transparentnost koja gotovo da nema usporednice s klasičnim zvučnicima. Raskoš višeg frkventnog dijela zvučne slike i čistoća basa su postali prepoznatljiva značajka brenda.

Dodatnu vrijednost čini njihova bipolarna priroda stvara impresivan osjećaj dubine i širine prostora i lakoće reproduciranja čak i kada izvorni snimak ne posjeduje te kvalitete. Frekventni raspon je 45-22kHz ±3dB, osjetljivost 86dB/500Hz /2.83v, preporučena snaga cca i manje od 50 W (8 Ω), impedanca 4 Ω, dimenzije: 387mm Š x 1377mm V x 32mm D, boja drvenog dijela: Natur, crna, cherry i boja tkanine Crna, siva off-white i natural. „Magneplanari .7“ su dizajnirani za manje prostore.

Kako su njihove dimenzije atraktivne različitim ukusima, tvrtka je osmislila DWM bas panel koja se tako može se koristiti kao dopuna za niže frekvencije u većim prostorima.DWM bas panel su također diskretni u prostoru budući imaju isti dizajn kao Magneplanari .7. Na kraju ne manje je važno od vijesti da high end ulazi sa Magneplanarima .7 u manje prostore je znati da im je cijena u razini kvalitetnijih zvučničkih kabela.