Lithe Audio – prvi stropni aktivni ugradbeni bežični zvučnici s AirPlay2 protokolom

lis 24, 2020 | Lithe Audio, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation

Pred nama su prvi i jedini svjetski ugradbeni zvučnici certificirani za Apple AirPlay2 protokol. To znači da ih možete povezati zajedno, ili s bilo kojim drugim višesobnim sustavom koji podržava AirPlay2!

Pred nama su prvi i jedini svjetski ugradbeni zvučnici certificirani za Apple AirPlay2 protokol. To znači da ih možete povezati zajedno, ili s bilo kojim drugim višesobnim sustavom koji podržava AirPlay2!

Prvi stropni aktivni ugradbeni bežični zvučnici s AirPlay2 protokolom

Naši se zvučnici mogu naknadno ugraditi u strop bez potrebe za priključivanjem pojačala ili bilo kojeg drugog uređaja, bez dodatnih kabela koje treba voditi kroz zidove.

Različiti od svega što poznajete i svega što je dostupno na tržištu, ovo su inovativni zvučnici za odličnu glazbu bez suvišnih glavobolja.

 

Siri i Apple HomeKit

Naknadnim ažuriranjem audio ostvaruje HomeKit kompatibilnost dopuštajući korisnicima da kreiraju automatizaciju i povezuju osvjetljenje, grijanje, sigurnost i audio koji se kontroliraju putem njihovih iPhonea, iPada ili Maca. Uparite svoju glazbu za reprodukciju sa senzorima pokreta, pulsnim prekidačima ili alarmnim sustavima.

Hej Siri … Uključi svjetla, podesi termostat i reproduciraj najdraži popis pjesama putem bežičnih stropnih zvučnika. Komunikacija je ključna, zbog čega Siri može upravljati našim zvučnicima zajedno s ostatkom vaše HomeKit zajednice.

Postojeći korisnici dobivaju AirPlay 2 preko Lithe aplikacije – jednostavno, pritisnite narančastu točku u app i unaprijedite mogućnosti.

Koja je razlika između AirPlay i AirPlay 2?

Patentirani protokolarni paket AirPlay pojavio se 2004. godine i razvio se u glazbeno i plesno središte zabave. Omogućujući korisnicima da šalju i slušaju glazbu na više uređaja u različitim sobama, AirPlay 2 je uzbudljiv napredak izvornog Airplay protokola, koji je osiguravao streaming na samo na jedan zvučnik. Uz to, osigurano je besprijekorno iskustvo korištenja jer sada možete primati dolazne pozive bez prekida glazbe.

HomeKit prepoznaje i AirPlay 2 primopredajnike, omogućujući korisnicima pristup i upravljanje pomoću Home aplikacije. Možete kreirati personalizirane sustave automatizacije i povezati osvjetljenje, grijanje, sigurnost i zvuk, i sve kontrolirati putem kompatibilnih iPhonea, iPada ili Maca.

Opremite dom za budućnost već danas. Korištenjem AirPlay 2 uz Homekit i Siri, svim kompatibilnim uređajima u vašem kućanstvu možete upravljati glasom. “Hej Siri … Upali svjetla.” Te i mnoge druge naredbe mogu vam olakšati život i osloboditi vrijeme za važnije stvari – kreativnost, druženje, gledanje filmova ili slušanje glazbe.

AirPlay 2 omogućuje korisnicima kontrolu nad audio/video sustavima s jednog uređaja. Za razliku od ostalih metoda kontrole prijenosa, Appleovo najnovije izdanje osigurava streaming u više soba na uređaje različitih proizvođača. U nekoliko jednostavnih koraka pretvorite pametni telefon ili tablet u kontrolno središte za zabavu.

Uzbudljivi dodatak AirPlay 2 našim Wi-Fi stropnim zvučnicima pružit će našim kupcima mogućnost kombinacije naših Wi-Fi zvučnika ili radne ploče druge marke, zvučnih traka ili zvučnika povezanih s televizorom za postavljanje višestrukih soba s više soba. bez zatvaranja u sustav jedne marke.

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation ČLANCI:

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest