Koss PRO4AA – Novi zaokret legendarnih slušalica

23. srpnja 2020. | KOSS, Mutlimedija/Audio Gadget

Koss PRO4AA – Novi zaokret legendarnih slušalica

srp 23, 2020 | KOSS, Mutlimedija/Audio Gadget

Ove su slušalice savršene za profesionalce i audiofile koji žele čistiji i jasniji zvuk, a od njihove pojave na tržištu postavljeni su novi standardi za profesionalne slušalice pune veličine.

Ove su slušalice savršene za profesionalce i audiofile koji žele čistiji i jasniji zvuk, a od njihove pojave na tržištu postavljeni su novi standardi za profesionalne slušalice pune veličine.

Koss PRO4AA – Novi zaokret legendarnih slušalica

Uvedene su 1970. godine kao prve dinamičke slušalice koje pružaju istinske performanse pune frekvencije i visoke vjernosti s impresivnim mogućnostima izolacije buke.

Umirovljene su u kasnim 80-ima, ali ih je Koss ubrzo vratio u proizvodnju zbog popularnosti i zahtjeva kupaca. Od tada su neizbježan dio studija u radio i glazbenoj industriji.

Koss Pro4AA zadovoljavaju stroge zahtjeve profesionalaca koji ih koriste za monitoring radio emitiranja i snimanja, a zahtijevaju pouzdanu opremu i vrhunske performanse. Profesionalne slušalice pune veličine izoliraju neželjene zvukove dok reproduciraju svaku notu glazbenog materijala.

Bez obzira jeste li profesionalac ili audiofil, Pro4AA pružaju vrhunsku izolaciju, preciznu reprodukciju i intenzitet zvuka te uzbuđenje živih performansi uz svako snimanje. Povezivanje s glazbom nikada nije zvučalo tako dobro.

Koss PRO4AA slušalice (Koss) MPC: 967.00 kn KUPI

KOSS Hrvatska – Audiocinema Art generalni distributer za Hrvatsku

Glavne osobine:

 • Profesionalne studijske slušalice s izoliranjem buke
 • Prve dinamičke slušalice koje reproduciraju puni frekventni opseg punu visoke vjernosti
 • Dizajn postavlja nove standarde, a uključuje tehnologiju povećanja performansi
 • Izvrsna izolacija, točna reprodukcija zvuka i uzbuđenje živih performansi uz svako snimanje
 • Izdržljiv čelik i izdašno obložen gumeni remen
 • Podesive klizne šipke osiguravaju čvrsto prianjanje
 • 240 cm dugi namotani kabel s 6,3 mm (1/4 “) utikačem
 • Doživotno jamstvo Koss Stereophones
 • Frekventni opseg: 10-25,000 Hz       
 • Impedanca: 250 ohms           
 • Zvučni pritisak: 95dB SPL/1mW

Koss Pro 4AAT

Koss Pro4AATs novi su zaokret u legendarnim slušalicama. Crpeći svoju inspiraciju iz Koss Pro4AA, Pro4AAT sadrže dinamičke elemente za izuzetno širok frekvencijski odziv. Dugogodišnji industrijski standard oplemenjen je dvostrukim titanskim premazom na svojim membranama za povećanu krutost, smanjivanje mehaničkih izobličenja za iznimno preciznu reprodukciju zvuka.

Moderni izgled Pro4AAT značit će da nećete čuti samo nevjerojatan zvuk, već i izgledati dobro dok slušate. Ove su lagane slušalice dizajnirane za čestu upotrebu u duljim razdobljima i savršene su za profesionalce i audiofile koji žele uhvatiti svaku notu za čistiji i jasniji zvuk. Standardni 3,5 mm utikač opremljen je 6,3 mm adapterom tako da jednostavno možete prelaziti između različitih uređaja za slušanje.

Ako ste profesionalac zvuka ili jednostavno volite glazbu, Pro4AAT će pružiti izvrsnu reprodukciju zvuka tako da osjetite intenzitet živoga koncerta. Izgrađeni da traju, Pro4AAT su pokriveni Koss-ovim ograničenim doživotnim jamstvom.

RECENZIJE – U 55 recenzija, slušalice su ocijenjene s prosječno 5 zvjezdica !

Navodimo neke:

“Sve je istina!”

“Kupio sam Koss Pro 4AA oko 1974. Zvuk je bio izvanredan. Godinama su ih koristili za snimanje u studijima. Možda se još koriste? To je prilika da svatko ima vrhunski zvuk za 100 USD. Nakon što sam ih imao otprilike 10 godina, plastični čep na strani kabela se slomio. Nakon nekog vremena zvuk bi se povremeno isključio. Spremio sam ih i čuvao 30 godina. Kad je jedan od mojih sinova poželio slušalice, malo sam istražio i ustanovio da imaju doživotno jamstvo. Bit ću ljut ako ih Koss ne popravi umjesto mene. BENG! 45 godina jamstva, i popravljene slušalice!. Zvuk je i dalje prvorazredan, vrlo brz, baš kao što mnoge snimke trebaju zvučati.”

John L. (21.02.2020.)

“Izvrsne, pouzdane, trajne!”

“Koss Pro4AA bile su moj prvi set profesionalnih slušalica kada sam imao 18 godina (jesen 1973.) i pohađao satove snimanja u prostorima RIAA (Recording Industry Association of America), prvi put u Chicagu, u Omega Studijima koje je vodio inženjer Bruce Swedien, koji je, iako već tada poznat i priznat, nastavio s Quincyjem Jonesom raditi  kao producent albuma „Thriller“ Michaela Jacksona. Ranije, Bruce je radio na pjesmi „Down By The River“ s albuma „Them Changes“  Buddyija Milesa. Svaki put kad bih ga tada slušao, s mojim Pro4AA-om na ušima, osjećao bih zvučno blaženstvo.”

Eliyah Uk. (17.08.2019.)

“Kupio sam još jedne, toliko su dobre!”

“Kupio sam set Pro 4AA prije više od 30 godina za vrijeme studija. I dalje zvuče izvrsno, ali ih je neugodno nositi zbog starih jastuka za uši i kopči držača štitnika za glavu. Kad mi je netko sugerirao da ih još proizvode, nisam oklijevao i naručio sam drugi par. Novi modeli imaju drugačiji jastuk za uši i glavu koji izgledaju bolje dizajnirani i ugodniji su, ali još važnije, slušalice zvuče jednako nevjerojatno kao 1985. godine.”

Eliyah Uk. (17.08.2019.)

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

MULTIMEDIJA/AUDIO GADGET ČLANCI:

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest