Jamo S 35 HCS sustav kućnog kina

srp 5, 2013 | Audio/video sistemi, Jamo

Malo, jednostavno, dobro
Zakrivljeni oblici su okuugodni. Znaju to dobro i Jamovi dizajneri, pa je zato niz tvrtkinih proizvoda oblikovan bez naglašenih rubova. To je posebno vidljivo kod sustava kao što je S 35, gdje je gotovo sve podrijeđeno oblinama. A zaobljena kućišta u koja se smještaju zvučničke jedinice imaju još jednu prednost pred četvrtastima – čvršća su i znatno manje podložna stvaranju vibracija.

U sjajno rješenim plastičnim kuglastim kabinetima satelitskih zvučnika smješteni su visokotonac i srednjotonska jedinica s polipropilenskom membranom. Ustroj satelita je takav da omogućava omnipolarni rasap zvuka u krugu od 360 stupnjeva.

Središnji dio sustava čini vrlo futuristički oblikovan središnji zvučnik C 35.U njemu su dvije srednjotonske jedinice s aluminijsko-polipropilenskom membranom te visokotoncem s aluminijskom kupolastom membranom. Zahvaljujći tomu dijalozi će biti vrlo precizno i razgovjetno izneseni.

Svi pobrojani elementi postavljaju se na elegantne stalke što cijelom sustavu daje iznimno vitak i prozračan izgled, stvarajući dojam da zvučnici lebde u prostoru. Međutim, S 35 sustav dolazi opremljen i nosačima za montiranje elemenata na zid, ako je komu tako po volji.

Iako djeluje neprimjetno i dimenzijama je malen, S 35 sustav može zvukom napuniti i veće sobe od prosječnih, pogotovo ako se sustav oslobodi reprodukcije najnižih frekvencija i ta se zadaća prepusti SUB 800 subwooferu.

Ustroj S 35 sustava je dvostazni, impedancija mu je 8 ohma, frekvencijski raspon 108 – 23 kHz (bez subwoofera), a osjetljivost 83 dB. Isporučuje se u visoksjajnoj bijeloj ili crnoj boji.

Jamo S 35 HCS
Jamo S 35 HCS
Jamo S 35 HCS
Jamo S 35 HCS