iFi iEMatch+ – kad ne ide kako treba

02. travnja 2021. | Audio/video sistemi, iFi Audio

iFi Audio iEMatch+ je nova inačica prilagodnog elementa koji izjednačuje različite karakteristike slušalica i izlaza pojačala u koji se priključuju.

iFi Audio iEMatch+ je nova inačica prilagodnog elementa koji izjednačuje različite karakteristike slušalica i izlaza pojačala u koji se priključuju

iFi Audio iEMatch+ je nova inačica prilagodnog elementa koji izjednačuje različite karakteristike slušalica i izlaza pojačala u koji se priključuju. Kad se slušalice visoke osjetljivosti priključe na „normalno“ pojačalo, šumovi i buka se drastično pojačavaju, a reproducirana glazba je preglasna i izobličena. Dakle, trebalo bi promijeniti ili slušalice ili pojačalo!

iFi Audio iEMatch+ (iFi audio) MPC: 459.00 kn (60.92 €)

U takvom slučaju, iFi nudi rješenje u obliku iEMatch+ prilagodnog elementa koji ima dva stupnja prigušenja. Za osjetljive slušalice utišavanje je 12 dB, za super-osjetljive je 24 dB. Ožičenje je izvedeno minZ™ zaštićenim spiralnim pletenjem koje smanjuje kapacitivnost i induktivnost, a unutarnji oplet dodatno štiti od RFI (Radio Frequency Interference) i EMI (Electromagnetic Interference) šumova.

Moguće je priključiti sve single-ended ili balansirane slušalice sa 3,5 mm priključkom a podešavanje se odvija automatski. Preko iEMatch-a povežite svoje slušalice s pametnim telefonom, digitalnim audio reproduktorom ili drugim izvorom glazbe za trenutnu naprednu reprodukciju. U hodu možete podešavati traženu glasnoću za sigurno i udobno slušanje s povećanom dinamikom bez pozadinske buke.

Znate li da kod slušanja na normalnoj razini glasnoće gubite najmanje 2 Bita rezolucije zato jer ne možete slušati na najvećoj glasnoći bez opasnosti za sluh?

iEMatch+ omogućuje povratak izgubljena 2 Bita rezolucije i glasnije slušanje.

Za izradu su korištene najbolje komponente – tiskana pločica ima pozlaćene vodove i MELF otpornike, ožičenje je izvedeno posrebrenim 6N bakrom, kućište je od 6063-T5 magnezij/aluminij legure a muški/ženski 3,5 mm konektori su pozlaćeni.

Karakteristike:

Ulazna impedanca: > 16 Ω
Izlazna impedanca: < 2,5 Ω s (High-Sensitivity)
Masa: 12,8 g
Duljina: 116 mm

iFi Audio iEMatch+ (iFi audio) MPC: 459.00 kn (60.92 €)

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

IFI AUDIO ČLANCI:

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest