HCM vrhunske fotelje za kućno kino
HCM vrhunske fotelje za kućno kino

HCM Home Cinema Modules – vrhunske personalizirane fotelje za kućno kino

07. srpnja 2022. | HCM - Home Cinema Modules, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation

SLOBODNO SE NASLONITE – Savršeni zvuk i oštra slika zahtijevaju vrhunska sjedala

Naše fotelje su dizajnirane u Nizozemskoj i proizvedene u Europi. Svaka se izrađ­uje po narudžbi i zajamčeno vrhunske kvalitete. Vama preostaje jednostavno sjesti i uživati u doživljaju.

>>> HCM homepage <<<

SLOBODNO SE NASLONITE – Savršeni zvuk i oštra slika zahtijevaju vrhunska sjedala

Naše fotelje su dizajnirane u Nizozemskoj i proizvedene u Europi. Svaka se izrađ­uje po narudžbi i zajamčeno vrhunske kvalitete. Vama preostaje jednostavno sjesti i uživati u doživljaju.

>>> HCM homepage <<<

SLOBODNO SE NASLONITE…

Savršeni zvuk i oštra slika zahtijevaju vrhunska sjedala

U kućnom kinu, sasvim prirodno, želite jasan zvuk i oštru sliku. Jednako želite najudobnija moguća sjedala iz kojih pratite svoj film, seriju ili dokumentarac.

Naše fotelje su dizajnirane u Nizozemskoj i proizvedene u Europi. Svaka se izrađ­uje po narudžbi i zajamčeno vrhunske kvalitete. Vama preostaje jednostavno sjesti i uživati u doživljaju. Nalazimo se u gradu Enkhuizen, sat vremena sjeverno od Amsterdama, gdje vjetar uvijek puše, a ljudi vrijedno rade. Dio lokalnog, a i našeg DNK je da dajemo sve od sebe, uživamo radeći svoj posao i uvijek držimo svoju riječ. Dodatno, ovdje u ravnici, svi smo čvrsto nogama na zemlji.

Naše srednje ime je “Bez gluposti”.

Home Cinema Modules fotelje za kućno kino

Stvaramo impresivno iskustvo

Sebe nazivamo strastvenim štreberima. Iskreno smo zaljubljeni u filmove, savršena kino-sjedala i stvaranje najboljeg kućnog kina za naše klijente. Ako ste spremni za to, možemo razgovarati o savršenom šivanju kino fotelje. Satima. Možemo razgovarati i o gledanju Formule 1 na velikom ekranu, najboljim audio sustavima i vrhunskom rasporedu sjedala u vašem kinu. Strast i iskustvo motiviraju nas u pružanju dojmljivog, sugestivnog doživljaja kućnog kina u udobnosti vašeg vlastitog doma.

 

Najslavnija sjedala za kućno kino za vas

Sjednite, opustite se. Kokice u jednoj ruci, daljinski upravljač u drugoj. Nevjerojatan zvučni sustav i savršen prikaz piksela na vašem velikom ekranu. To je vrhunsko iskustvo kućnog kina. Nudimo vam najbolje kino fotelje koje odgovaraju tome.

HCM fotelje

Odaberite svoj stil sjedenja u kinu

Bez obzira na to gledate li Formulu 1 sa svojim prijateljima, Kralja lavova sa svojom obitelji ili Domovinu sami: vaša sjedala u kućnom kinu moraju biti udobna i odgovarati dizajnu vašeg kućnog kina. Dopustite nam da vam predstavimo naše fotelje koje vam nude upravo to: dizajn i udobnost.

Dizajniran i proizveden u Europi

Kvaliteta je ono što tražimo i nudimo. Zato smo posebno pažljivo odabrali naše proizvodne partnere koji kroje svako pojedino kino sjedalo. U tvornici se sjedala izrađuju po Vašoj želji. Mogućnosti su široke: koža, tkanina, prostori za pohranu. Stroga kontrola kvalitete osigurava najvišu razinu izrade, udobnosti i dizajna.

Personalizirajte svoje sjedalo za kućno kino

Zatvorite oči i zamislite kako ulazite u vlastito kućno kino. Kako bi izgledala vaša sjedala? Od kože? Ili od fine tkanine? Možda zamišljate da su kino stolice crne ili baršunasto crvene. Ima toliko toga za izabrati.

Naš konfigurator kino sjedala omogućuje vam da kreirate svoju najslavniju fotelju za kućno kino. Možete odabrati svoje tkanine, dodatke, boje i još mnogo toga. Zabavite se!

U proizvodnom programu imamo 5 modela vrhunskih fotelja za kućno kino od kojih se svaki razlikuje u ponekim detaljima i čini kolekciju pogodnom za potrebe i želje različitih kupaca.

Završne obrade moguće su u koži ili tkaninama u velikom broju boja i uzoraka.

Pojedini ukrasni i korisni elementi mogu se posebno naručiti, a kod nekih su modela dio standardne opreme. Pri tome mislimo na naslone za ruke, pretince za spremanje stvari, stolić u naslonu za ruke, držač čaše ili šalice, a od ukrasnih elemenata sjedalo i naslon mogu se prošiti s uzorkom rombova (diamond stiching) ili se rubni završeci mogu izvesti u drugoj boji.

Sve fotelje su motorizirane a mogu biti postavljene samostalno, mogu se složiti jedna do druge ili polukružno, kao u amfiteatru…

HCM  Dimenzije HR in cm

HCM selekcija tkanina i kože

HCM pregled uzoraka tkanina

Pregled uzoraka tkanina

HCM Pregled uzoraka kože “Fiesta”

Pregled uzoraka kože “Fiesta”

HCM Pregled uzoraka kože “Keen”

Pregled uzoraka kože “Keen”

HCM fotelje – modeli koji se nude:

Atlas

Ovo je naša najprodavaniji model iz dobrih razloga. Naši klijenti cijene udobnost koju ovo sjedalo pruža zahvaljujući ergonomskom naslonu i širini. Omogućuje gledanje filmova satima! Atlas je relativno širok model kino sjedala koji omogućuje da se opustite, sjednete i uživate u projekciji. Ručno izrađeno, pruža izvrsnu ergonomsku potporu, posebno za donji dio leđa. Možete ga modificirati i dodati pojedine elemente kako bi stolica savršeno pristajala vašem kinu.

Tkanina vaše kino fotelje definira izgled i dojam vašeg kućnog kina. Koža pruža sasvim drugačiji izgled od, na primjer, baršuna. Zato nudimo široku paletu tkanina, tako da možete kreirati kućno kino koje vam odgovara. Birajte između više od 25 opcija iz naše osnovne kolekcije, uključujući kožu.

Naslon za ruke dolazi u tri različite vrste: tanak, ravan i zakrivljen. Na taj način možete stvoriti izgled koji najbolje odgovara vašem kućnom kinu. Ravni i zakrivljeni naslon za ruke mogu ponuditi prostor za pohranu, na primjer za vaš daljinski upravljač ili druge uređaje.

Držači za čaše mogu biti s izdržljivim čeličnim držačem ili držačem s LED osvjetljenjem. Ova posljednja opcija omogućuje upravljanje sjedalom kada se odlučite za motorizirani naslon za tijelo i/ili naslon za glavu. Ima USB priključak koji vam omogućuje punjenje uređaja.

HCM Atlas fotelja za kućno kino (HCM Home Cinema Modules) MPC: 2.697,59 €

ATLAS - HCM fotelje za kućno kino
ATLAS - HCM fotelje za kućno kino
ATLAS - HCM fotelje za kućno kino

Sirius

Šarmantna ljepota – Fotelju SIrius volimo zvati Marilyn Monroe ponude. Ova elegantna dama dobro se uklapa u bilo koji oblik gledališta, bilo da se radi o amfiteatarskom kućnom kinu ili o spojenim sestrinskim kino sjedalima. Možete birati između različitih boja kože i dodataka, poput držača za čaše. Prošiv ima elegantan dijamantni uzorak. Ovo je naš najuži model i omogućuje vam da u svoje kućno kino stavite više sjedala po kvadratnom metru, uštedite prostor u vašem kinu, a da pritom imate dovoljnu potporu za ruke. Naslon za ruke integrira različite kontrole, a može uključivati odlaganje i dodatke kao što su stolići i držači tableta. Može čak uključivati i USB priključak za punjenje vaših uređaja. Tkanine i koža za presvlačenje jednaki su za sve modele.

HCM Sirius fotelja za kućno kino (HCM Home Cinema Modules) MPC: 2.844,91 €

SIRIUS - HCM fotelje za kućno kino
SIRIUS - HCM fotelje za kućno kino
SIRIUS - HCM fotelje za kućno kino

Regulus

Što bi se dogodilo kada biste imali eleganciju Nathalie Portman i karizmu Brada Pitta? Pa, kao prvo, život bi bio šetnja parkom. Drugo, odabrali biste našu Regulus fotelju za kućno kino, jer je upravo to: elegantna i karizmatična (prošiv s uzorkom dijamanta je privlačan detalj). Ovaj relativno široki model pruža dodatnu udobnost i meko sjedenje.

Dodatna potpora za glavu čini stolicu još udobnijom, omogućujući vam da se ugodno i udobno naslonite i pustite glavu da se odmara. Možete i zaspati… Naravno, presvlake, vrstu stolića i nosača za čaše birate sami.

HCM Regulus fotelja za kućno kino (HCM Home Cinema Modules) MPC: 3.054,95 €

REGULUS - HCM fotelje za kućno kino
REGULUS - HCM fotelje za kućno kino
REGULUS - HCM fotelje za kućno kino

Polaris

Naš čvrst, robustan model čist je kao zlato i djeluje poput osobe koja zna što želi. Uglati oblici, visoke linije, bez slatkorječivosti. Ono što vidite je ono što dobivate. Ako volite biti čisti kao zlato, Polaris je za vas. Možete birati između različitih boja kože prošivenih elegantnim dijamantnim uzorkom i dodataka poput držača za čaše, stolića, punjača… Nešto je uži model i omogućuje ekonomično korištenje prostora vašeg kućnog kina, što znači da u istom prostoru možete imati više fotelja. Rotirajući naslon za glavu daje dodatne mogućnosti za pronalaženje udobnih položaja.

Naslon za ruke ima zakrivljeni oblik, dajući stolici osjećaj zaobljene rubovima.

Za presvlake nudimo široku paletu tkanina, tako da možete kreirati kućno kino koje vam odgovara. Možete birati između preko 40 opcija, uključujući kožu. Uz Polaris nudimo mogućnost šivanja dijamantnog uzorka na sjedalu i naslonu za glavu. Na taj način svojoj stolici možete dati prepoznatljiv izgled.

Držači za čaše mogu biti s izdržljivim čeličnim držačem ili držačem s LED osvjetljenjem. Ova posljednja opcija omogućuje upravljanje sjedalom kada se odlučite za motorizirani naslon za tijelo i/ili naslon za glavu. Ima USB priključak koji vam omogućuje punjenje uređaja.

HCM Polaris fotelja za kućno kino (HCM Home Cinema Modules) MPC: 3.732,83 €

POLARIS - HCM fotelje za kućno kino

Vega

Stolica za gospodu – duge linije, uglađen izgled. Pogotovo kada ste visoki gospodin, stolica Vega je savršeno prikladna za vas zbog svoje manje širine i dubljeg sjedišta. Naslon za leđa u obliku kade daje dodatni osjećaj udobnosti.

Vega stolica daje vam puno dodatnih opcija: stolice možete rastaviti, što olakšava njihovo premještanje. Osim tkanine ili kože, možete odabrati i različite boje šavova. Osim toga, ispod stolice je otvoren prostor, što olakšava čišćenje poda.

HCM Vega fotelja za kućno kino (HCM Home Cinema Modules) MPC: 3.732,83 €

VEGA - HCM fotelje za kućno kino
VEGA - HCM fotelje za kućno kino
VEGA - HCM fotelje za kućno kino
Kako izabrati HCM fotelju za kućno kino?

Za početak, pregledajte katalog „HCM brošura HR“ kako biste odabrali fotelju koja po izgledu odgovara vašem ukusu i potrebama. Paralelno gledajte i dokument „HCM dimenzije HR“ radi točnih dimenzija, s obzirom na raspoloživi prostor i dimenzije korisnika.

Zatim iz kataloga „HCM selekcija tkanina i kože HR“ potražite materijal za presvlake.

Zadnji posao je, iz pdf dokumenta „HCM ACA cjenik HR“ odabrati osnovnu i dodatnu opremu (sa cijenama), ukrasne elemente i na temelju količina i vrste, sva zbrojiti i tako izračunati završnu cijenu.

U slučaju da nemate volje i vremena, molimo da nam se bez ustezanja javite i mi ćemo to napraviti za vas.

 

1 Za početak, pregledajte katalog „HCM brošura HR“ kako biste odabrali fotelju koja po izgledu odgovara vašem ukusu i potrebama. >>> HCM brošura HR <<<
2 Paralelno gledajte i dokument „HCM dimenzije HR“ radi točnih dimenzija, s obzirom na raspoloživi prostor i dimenzije korisnika. >>> HCM dimenzije HR <<<
3 Zatim iz kataloga „HCM selekcija tkanina i kože HR“ potražite materijal za presvlake. >>> HCM selekcija tkanina i kože HR <<<
4 Zadnji posao je, iz pdf dokumenta „HCM ACA cjenik HR“ odabrati osnovnu i dodatnu opremu (sa cijenama), ukrasne elemente i na temelju količina i vrste, sva zbrojiti i tako izračunati završnu cijenu. >>> HCM ACA cjenik HR <<<
Home Cinema Modules

Popis uzoraka, dimenzija i dodataka nije mali, i za točno i precizno definiranje želja i potreba svakako nam se javite!

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation članci: