Geneva Decon

Geneva Lab DeCon – dekonstruirani Hi-Fi

06. studenoga 2020. | Geneva Lab, Mutlimedija/Audio Gadget

Vrijeme je da se dizajn i zvuk spuste na pod. Jedinstveni bezvremenski monolit bez zaslona i gumba. Povezivi uređaj s moćnih, skrivenih 500 W snage. Samo pritisnite play i budite spremni za sasvim novo audiofilsko iskustvo slušanja.

Vrijeme je da se dizajn i zvuk spuste na pod. Jedinstveni bezvremenski monolit bez zaslona i gumba. Povezivi uređaj s moćnih, skrivenih 500 W snage. Samo pritisnite play i budite spremni za sasvim novo audiofilsko iskustvo slušanja.

#ZVUK – i šapat je koncert

Bez obzira slušate li Mozartovu Moonlight Sonatu ili najnoviju plesnu glazbu dubokog basa, DeCon pruža zadivljujuće akustične izvedbe. Nudi isti topli hi-fi zvuk i stereo u jednoj kutiji koju očekujete od Geneva uređaja, pružajući ugodno cjelodnevno slušanje. Zahvaljujući zaštićenoj dinamičnoj digitalnoj obradi zvuka i velikom subwooferu, glazba je duboka i široka, detaljno iscrtana pri vrlo maloj glasnoći, a može doseći zapanjujuće razine glasnoće bez ikakvih čujnih izobličenja.

DeCon je vaša šalica jutarnje kave i vaš suputnik na zabavi.

Geneva DeCon (All in ONE sistem) (Geneva) MPC: 14999.00 kn

#JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE – Hi-Fi, pojednostavljeno

Geneva je sinonim za tehnologiju bez napora. DeCon uključuje Airplay 2 i Google Chromecast Audio, a pristupate im na uobičajeni način, kao i  multiroom sustavu. S popisa zvučnika samo odaberite DeCon i on će odmah biti spreman za reprodukciju.

Nije ga potrebno uključivati.

S našom aplikacijom, jednim dodirom dostupne su vam tisuće internetskih radio stanica, kao i reprodukcija Bluetooth vezom.

#ZAVRŠNA OBRADA – čelik, aluminij, drvo

Opsesivna izrada uvijek je bila naš prepoznatljivi dodir. Metal i drvo se bešavno stapaju kako bi se postigao savršen spoj površina i skladna kombinacija materijala i boja. Prednji čelični metalna rešetka umetnuta je u masivni ekstrudirani aluminijski okvir koji ga štiti i stabilizira strukturu pri velikim glasnoćama. Drveno nepropusno glavno kućište oplemenjuje zvuk i čini ga prostornijim i nježnim.

 Nema vibracija, nema rezonancija.

#DIZAJN – bez zaslona.

Uklanjanjem zaslona i gumba dizajnirali smo klasični komad namještaja, a ne tehnološko čudo podložno trendovskoj promjeni.

Radio upravljani aluminijski daljinski upravljač osvijetlit će glasnoću, basove, visoke tonove i načine slušanja na informacijskoj LED traci, aktivirajući se samo kad ga držite u rukama.

 Zahvaljujući Geneva All-in-One Music Player aplikaciji, svima, čak i rijetko korištenim postavkama možete pristupiti sa svog pametnog telefona. 

Manje  Dovoljno je više.

#BOJE – prelijepa završna obrada

DeCon odgovara svakom prostoru.

Orah i topli aluminij stapaju se u široku paletu kombinacija Geneva stilova, crno wenge drvo i mesing ističu se kontrastnim obrisima okvira, dok se bijela i crna mogu prilagoditi svim okruženjima, baš kao što bi to učinile umjetničke fotografije.

#DIZAJN – zadnje ali ne manje važno

DeCon se može povezati s televizorom, projektorom ili nekim drugim uređajem zahvaljujući HDMI Arc ili SPDIF priključcima.

Nakon spajanja, koristite daljinski upravljač za televizor na uobičajeni način: DeCon će se automatski uključiti i isključiti.

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest