Eissound i500 serija

tra 25, 2014 | Eissound, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation

i500 je kućni multiroom audiosustav inovativnog i suvremenog dizajna, vrhunske tehnologije i izvanrednih zvukovnih osobina koji reproducira glazbu s iPoda, tunera, CD/DVD ili MP3 playera. Sustavom je izrazito jednostavno upravljati putem korisniku u cjelosti prilagođenom daljinskim upravljačem. Intuitivni navigacijski izbornici omogućavaju potpuno upravljanje sustavom iz bilo kojeg dijela doma ili zgrade.

Potpuna kućna automatika

Dodirom prsta moguće je izabrati glazbu, aktivirati interkom sustav te programirati funkcije kao što su alarm ili uređaj za slušanje beba. Daljinski upravljač komunicira s glavnim aktivnim zvučnikom u bilo kojoj prostoriji, a veći broj daljinskih upravljačla omogućava svakom korissniku neovisno slušanje bilo kojeg izvara zvuka priključenog na središnju jedinicu.

Instalacija sustava također je vrlo jednostavna. Standardnim bus priključkom povezuje se sa središnjom jedinicom i glavnim zvučnikom. Čitava elektronika smještana je u dvostazni zvučnik koji se ugrađuje u strop.

i500 je prvi Eissoundom sustav koji nosi oznaku Made for iPod. Postavljanjem iPoda u priloženi dok, daljinskim upravljačlem moguće je biranje glazbe iz bilo koje prostorije u stanu/kući. Na visokorazlučivom LCD zaslonu promjera55 mm prikazuje se sav sadržaj pohranjen na iPodu – naslovi pjesama, izvođača, albuma, p a čak i playliste.

Središnja jedinica sadrži CD player i FM tuner čijim se funkcijama također upravlja daljinskim upravljačem, a središnja jedinica omogućava i priključivanje još dva izvora zvuka – iPod Dock i, npr. DVD/blu-ray player ili satelitski receiver. iPod i MP3 player moguće je priključiti i izravno u daljinski upravljač koji će se bežično povezati sa zvučnikom i reprodukcija glazbe može započeti!

i500 sustavu može se pridodati i Zone Controler koji omogućava korištenje drugih zvučnika (snage do 5 W) uz one ugrađene u strop. Dodatno pojačalo od 2 x 15 W u Zone Controleru omogućava priključivanje i nešto većeg zvučničkog sustava. Na sve to, korisnik može priključiti pojačalo po vlastitom izboru i izabrati odgovarajuće zvučnike.

KNX sučelje

KNX je jedini svjetski otvoreni standard za upravljanje u domovima i zgradama. KNX sučelje razvijeno za i500 seriju otvara čitav nuz mogućnosti poslovanja s partnerima koji se bave instaliranjem kućnih high-end sustava. Novo KNX sučelje za KBSOUND® iSELECT, SPACE i DOCK (Ref. 53496) omogućava integriranje i upravljanje našim sklopovima u bilo kojem kućnom automatiziranom upravljačkom sustavu koji podržava KNX komunukacijske protokole i pretvara ih u multiroom audiorješenje.

Ovo sučelje omogućava upravljanje svim sadržajima i mogućnostima i500 sustava u do 24 zone, plus dvama dodatnim izvorima.