Eissound 100 serija

tra 23, 2014 | Eissound, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation

Instalirajte upravljač svjetlom i izaberite upravljačku audiojedinicu 100 serije i dobit ćete odličan spoj. 100 seriju moguće je instalirati i sasvim zasebno. Uređaj je toliko jednostavan za postavljanje da ga može ugraditi bilo koji električar.

Višenamjenski uređaj

Ovaj višenamjenski sustav, koji može biti instaliran do u 120 zona, namijenjen je ugradnji u stanove, zgrade, škole, barove, restorane, hotele i shopping centre i omogućava uživanje u pozadinskoj glazbi na svakom mjestu.

100 serija može biti instalirana tako da distribuira 1, 2 ili 4 audioizvora (CD player, DVD player, DAB radio i satelitski receiver), a u sebi ima ugrađen FM tuner. Svaki od izvora moguće je slušati neovisno u bilo kojoj od 120 zona. Za reprodukciju s FM tunera dovoljno je izabrati tuner u središnjoj jedinici i program zeljene radiostanice distibuirati po cijeloj zgradi. Naravno, moguće je imati priključen i posebni tuner u svakoj prostoriji i slušati stanice po vlastitom izboru. Sve jedinice imaju priključak za CD/DVD player, MP3 player ili iPpod. Dovoljno je izvor zvuka priključiti u kontroler i slušati glazbu po želji.

Paging sustav u 100 seriji čini pozivanje drugih soba krajnje jednostavnim. Dovoljno je pritinutu tipku i pričati u mali mikrofon. Vaš će se glas čuti u svakoj prostoriju u zgradi ili stanu! Interkom sustav može se koristiti i za nadziranje beba. Čim sustav registrira plač djeteta, aktivira se i upozorava nazočne da je djetetu potrebna pomoć.