Simaudio – Moon

Sim Audio, kanadska tvrtka specijalizirana za proizvodnju kvalitetne audioelektronike, osnovana je 1980. godine. Tvrtka je u matičnoj zemlji vrlo brzo stekla reputaciju proizvođača iznimno kvalitetnih audiouređaja koji su već u samom startu, za istu cijenu, bili korak ispred ostalih. Tijekom ´80-tih predstavljeno je sada već legendarno integrirano pojačalo PW-3000.

Cijela serija 3000 iznimno je dobro ocijenjena u svim tadašnjim kanadskim audiorevijama, i mnogi od njih i danas uredno stižu u servisni centar radi osvježenja i unapređenja. Slijedećeg desetljeća, predstavljena je nova serija uređaja pod nazivom Celeste, značajna po tomu što je u njoj po prvi put primijenjeno Renaissance načelo amplifikacije bez globalne povratne sprege. Cijela je serija vrlo brzo prepoznata kao pravi novitet u audiju; brojni časopisi pojačalo snage W-4070 uvrštavaju u ultimativne proizvode do 1500$, proglašavajući ih “…izvanrednim dostignućima bez obzira na cijenu.» Renaissance tehnologija do danas je stalno unapređivana i još je uvijek predstavlja temelj konstrukcije svih modela.
Od godine 1997. izlazi referentna serija uređaja Moon sa brojnim inačicama. Današnju inačicu Moon Evolution čine uređaji izrađeni s ciljem  pružanja cjelovitog komfora i lifestyle ugođaja. Tome pridonosi i postojanje RS-232 porta koji omogućava potpunu integraciju u svakom okruženju, te buduću nadogradnju potrebnog soft warea/firm warea. Estetski privlačni i jednostavni za rukovanje, svi uređaji Sim Audia su bez iznimke priznati u svojoj izvrsnosti od strane svekolikog svjetskog audiotiska i publike.

AUDIOCINEMA ART newsletter


Pin It on Pinterest