BLOK by Monitor Audio

 Vrhunski hi-fi stručnjaci tvrtke Monitor Audio odlučili su obogatiti i definirati ponudu u audio području stalcima i policama.

Kao što u tržišnim ekonomijama biva, možete zaposliti nove ljude koji će razviti potrebnu kolekciju proizvoda i robnu marku, potražiti suradnju drugih tvrtki ili kupiti proizvođača koji u svom programu ima ono što trebate. Izbor je pao na rješenje broj tri, i u portfelju se našla tvrtka BLOK, renomirani proizvođač polica. Uklapa se u koncepciju Monitor Audio zajednice jer ima reputaciju izvrsnosti dizajna, vrhunske kvalitete proizvoda i iznimne vrijednosti.

Osnovan 2003. godine, Blok je cijenjen proizvođač precizno izrađenih hi-fi polica, dizajniranih u njihovom sjedištu u Saffron Waldenu, Essex. Legendarni STAX asortiman sadrži bezvremenske minimalističke linije i kombinacije za A/V potrebe. Monitor Audio je dugo bio obožavatelj Bloka i koristio njihove police kako bi naglasio ljepotu Roksan proizvoda i kao savršenu dopunu svojim zvučnicima.

Nedavnim lansiranjem vrhunske Gold serije zvučnika, i kontinuiranim rastom Custom Install serije, Monitor Audio je uspješno započeo 2019. godinu. Prinova kao što je Blok potvrđuje taj uspjeh. Sinergija između pojedinih tvrtki sigurno će iznjedriti nove mogućnosti za Monitor Audio, Roksan, Blok i svekolike kupce, ljubitelje glazbe.

STAX povijest

Blok je svojim dizajnom stekao globalna priznanja za dizajn i kakvoću audio i A/V polica. Kolekcija STAX stavljena je na tržište 2003. godine. Iako je bilo pet različitih generacija, svaka uz minimalna poboljšanja, ali temeljni materijali kao što su drvo i staklo ostali su konstanta.

STAX filozofija dizajna

Sažetak oblikovanja je jednostavan: vrhunske karakteristike koje zahtijeva audio i A/V namještaj uklopiti u dizajn koji bi ljudi rado imali u svojem dnevnom boravku. Zvuči jednostavno, ali većina stalaka i polica nema neke od ključnih funkcija koje su potrebne.

 

Kolekcija Stax dizajnirana je za jednostavnu montažu koju obavlja korisnik. Sklapanje je intuitivno s nepogrešivo jasnim koracima. Usprkos tome, u kompletu osiguravamo detaljne upute za sklapanje s korak-po-korak detaljnim opisom.

Drveni dijelovi mogu biti u crnoj ili bijeloj boji, furniru oraha i hrasta. Staklene police mogu biti od tamnog ili mat stakla.

Stražnja strana polica je otvorena radi hlađenja uređaja i neprimjetan prolaz kabela. Materijali su otporni na toplinu, a police izgledom i kombinacijom završnih obrada i vrstom stakla odgovaraju svakom prostoru.

Za sve dodatne upite molimo da nas bez suzdržavanja kontaktirate.

Pozdrav iz Audiocinema-Arta!