Audiofil-net klub 28. listopad 2017.

03. studenoga 2017. | Events

Audiofil-net klub 28. listopad 2017.

stu 3, 2017 | Events

U suradnji s Audiofil-net klubom odlučili smo predstaviti nove Wilson-audio zvučnike Yvette pogonjene vrhunskom elektronikom.

Nismo bili sigurni koji ćemo izvor zvuka koristiti i nakon duljeg razmišljanja i dogovora, odluka je pala na AMR (Abbingdon Music Research), tvrtku koja je zaslužna za ponajbolje uređaje na tržištu.

Odlučili smo koristiti CD-777 kao transport, a pretvaranje digitalnog u analogno povjerili smo procesoru DP-777 s kontrolom glasnoće. AMR uređaji imaju cijevne sklopove koji osiguravaju vrlo “organski”, analogni zvuk bez koloracija i lažnih prizvuka.

Pojačalo snage bilo je senzacionalno Dan D’Agostino Classic Stereo, koje osvaja mnogobrojne nagrade, i jedan je od ponajboljih uređaja na zhtjevnom tržištu.

Transparent kabele ne treba posebno predstavljati, a korišteni su balansirani interkonekcijski kabeli i zvučnički iz gornjeg dijela ponude.

Zvučnici Wilson Audio Yvette nisu dugo na tržištu, a svojim reprodukcijskim mogućnostima pokazuju raskoš, dinamiku i prirodnost rijetku čak i u ovom cjenovnom razredu. Glazboljupci poistovjećuju Wilson Audio s jedinstvenom kombinacijom muzikalnosti, pristupačnosti, diamikom, rezolucijom i zapanjujućom trodimenzionalnom pozornicom.

Odabrana glazba bila je, većinom s komercijalnih, dostupnih diskova, a manjim dijelom su u igri bili audiofilski nosači zvuka sa zapisima “većim od života”. Tako su brojni posjetitelji (kojima zahvaljujemo na zanimanju), nakon početnih pitanja i nedoumica, počeli uživati u glazbi bez suvišnih pitanja.

Više nije bilo bitno tko, što i koji uređaji su u sustavu, ostalo je samo beskrajno zadovoljstvo koje svi nalazimo u slušanju glazbe.

Naše iskustvo, ponuda vrhunskih uređaja i njihova sinergija zaslužni su za atoritativnu, dinamički besprijekornu, prirodnu reprodukciju glazbe koja ni u kojem trenutku nije bila naporna, agresivna ili kolorirana. To je sustav koji je moguće slušati satima, bez umora i napora.

To nam je i bio cilj.

Uvjereni smo da su naši audio prijatelji bili zadovoljni, i za sljedeći susret obećavamo jednako zanimljiv sustav.

Očekujte neočekivano!

Mi smo Audiocinema-art i svi ste dobrodošli u naš salon, Mesnička 9.