AudioCinemaArt prezentacija u Slavonskom Brodu

kol 4, 2011 | Events

Poštovani audiofili, te ljubitelji glazbe i HiFi audio tehnike, kao predigru domaćim i inozemnim specijaliziranim sajmovima, odlučili smo se za Vas, u suradnji sa našim poslovnim partnerima i prijateljima, organizirati prezentaciju dijela noviteta i trenutno najinteresantnijih modela srednjeg segmenta iz našeg bogatog distributerskog programa.

Biti će tu najmanje dva vrsna HiFi sustava, iznimnih performansi ali i prihvatljivih cijena.

Od elektronike planiramo prezentirati mogućnosti top modela iz NAD Classic serije (CD player C565 BEE, pretpojačalo C165 BEE i izlazno pojačalo C275 BEE), te najnovije i trenutno najatraktivnije modele iz Simaudio Moon serije (CD player CD3.3 i integrirano pojačalo i3.3). Kada je riječ o zvučnicima u planu su referentni Q900 model iz najnovije Q serije tvrtke KEF, kao i iznimni One model iz hvaljene Synchrony serije kanadske tvrtke PSB. Moguća su i poneka iznenađenja. Ožićenja i dodatni audio pribor biti će iz renomiranih Kimber Kable, Transparent Audio, Crystal Cable, IsoTek i Finite Elemente kataloga.

I ovim događanjem, uz svesrdnu suradnju sa našim partnerima, nastavljamo kroz prezentacije i druženja, provoditi našu viziju približavanja zainteresiranoj publici uređaja ponajboljih svjetskih proizvođaća HiFi audio i video opreme koji se nalaze u našoj ponudi. Stoga nam je veliko zadovoljstvo pozvati sve Vas, a posebno naše drage Slavonce, da u što većem broju posjetite ovu našu prezentaciju. Domaćin će nam u subotu, 16.04.2011., biti Magnat trgovina u svojim prostorijama na adresi Petra Krešimira IV 58 u Slavonskom Brodu. Sa demonstracijama audio sustava planiramo započeti od 14 sati, a službeno bi trebale trajati sve do 20 sati. Za detaljnije informacije slobodno kontaktirajte domaćina na telefon (035)/448-477.

 

Veselimo se Vašem dolasku i druženju u ugodnoj audiofilskoj atmosferi!

08.04.2011.