Anthem uređaji iz serije STR ovjenčani nagradama za 2018. godinu

25. siječnja 2019. | Anthem, Audio/video sistemi, Recenzije

Anthem STR integrirano pojačalo, pretpojačalo i pojačalo snage ubiru lovorike u svakoj recenziji. Tiskane revije i online portali puni su hvalospjeva za ove lijepe, kvalitetne i dobrozvučeće uređaje.

Anthem STR serija

STR serija gleda u budućnost audija kombinirajući ravnotežu između izuzetne snage, delikatne prozračnosti uz besprijekorni integritet signala – glavne odlike vrhunske stereo reprodukcije.

Više snage, više kontrole, više mogućnosti priključivanja i najnaprednija tehnologija ugrađena u komponente kojima se rukuje vrlo jednostavno, glavne su njihove karakteristike.

Dizajnirani i izrađeni u Kanadi, uređaji STR serije uključuju tehnologiju kao što je vrhunski DAC, ugrađenu korekciju akustike prostorije (ARC™), podesive vrijednosti mono/stereo izlaza za soobwofer i, ne manje važno MM/MC fono pretpojačalo.

SoundStage!
HI-FI online audio magazin (lipanj 2018.)

Anthem STR integrirano pojačalo „Odabir urednika“.

“Ne mogu dovoljno naglasiti kako me pojačalo impresioniralo ukupnim dojmom. To je jedan od najuvjerljivijih primjera punokrvnog pojačala koje sam testirao.”

Roger Kanno

SoundStage! HI-FI (srpanj 2018.)

STR integrirano pojačalo
„Preporučeni referentni uređaj“.

“Ovih se dana ne događa samo preporod vinila, već se na velika vrata vraćaju i integrirana pojačala. Današnji glazboljupci ne žele samo mnogo snage i kvalitetu zvuka odvojenih uređaja u jednoj kutiji, već i mnogo mogućnosti u digitalno i analognom području. Kako je naš recenzent zaključio, Anthem STR integrirano pojačalo je po svojim karakteristikama i kvaliteti reprodukcije teško dostižno, čak i od zasebnih uređaja.”

SoundStage! HiFi uredništvo

Tone Audio (listopad 2018.)

STR integrirano pojačalo „Uređaj godine“.

“Ako želite integrirano pojačalo koje isporučuje glavninu audiofilskih karakteristika, zvuči sjajno, nudi veliku fleksibilnost – Anthem STR integrirano pojačalo je ono što vam treba.

Dizajnirano i izrađeno u Kanadi, Anthem uređaji znani su po kvaliteti i trajnosti – moguće je da će ih nasljediti vaša djeca.”

Jeff Dorgay

Sound & vision (studeni 2018.)

STR integrirano pojačalo „Vrhunski odabir“.

“Integrirano pojačalo Anthem STR donosi dobre strane patentiranog kućnog korigiranja sobne akustike. I ne samo to, dobivate i 200 W snage po kanalu, DSD kompatibilni DAC i odvojene ulaze za MM/MC zvučnice.”

Al Griffin

Stereophile (lipanj 2018.)

STR integrirano pojačalo „Proizvod godine, odabir urednika“.

“Integrirana pojačala današnjice rade kao što su uvijek i radila, ali bez utjecaja na bilo koje važno svojstvo audio sustava. Osim za ljubitelje vinila, za nove konzumente važne su i karakteristike digitalnog procesiranja, posebno mogućnost reproduciranja visokorazlučivih zapisa. 

 U tom smislu, Anthem STR integrirano pojačalo zaslužuje vrlo ozbiljno razmatranje. Najtoplija preporuka.”

Tom Norton

Audioholics (listopad 2018.)

STR pretpojačalo i pojačalo snage „Proizvodi godine“.

“Anthem STR pretpojačalo je možda najfleksibilnije i različito od većine uređaja koje sam vidio. Nudi vrhunske performanse u svakom području rada, baratajući analognim i digitalnim signalima jednakom lakoćom.

Mogućnosti priključivanja su gotovo neograničene a opcija bypass je izvrsna za one koji žele skladno spojiti kućno kino i dvokanalni audio sustav.

Pojačalo snage impresionira svojom snagom smještenom u kutiju takve veličine, i čisto je zadovoljstvo kakvom lakoćom se prenosi i premješta.

Zajedno, sustav radi besprijekorno, reproducirajući glazbu visoke razine prirodnosti, posebno nakon podešavanja ugrađenom korekcijom sobne akustike (ARC™).”

Gene DellaSala

Home Theater (prosinac 2018.)

STR pretpojačalo „proizvod godine“.

“Jednostavno, Anthem STR pretpojačalo je najbolje zvučeće pretpojačalo koje sam čuo.

Osim odabira audio ulaza i podešavanje glasnoće, sadrži i apsolutno vrhunski DAC, odličan fono stupanj i jedno od naših najdražih rješenja za korekciju sobne akustike. Štoviše, pomiče granice očekivanja u kategoriji stereo pretpojačala.”

Myron Ho

CelestialSounds (ožujak 2018.)

STR pojačalo snage

“Vrijedno je spomenuti kako je ovo pojačalo baratalo dinamikom u glazbi koju su slični uređaji ponekad ograničavali.

Anthem STR pojačalo snage je uvijek rekreiralo istu glazbu s više dinamike i većim kontrastom između tihog i najglasnijeg od drugih pojačala. Reprodukcija je dramatična i cijelo vrijeme drži slušatelje u napetosti, posebno u slučaju mojih elektrostatskih zvučnika čije je potrebe teško zadovoljiti.”

Leander van Rooyen

Hifi.nl (listopad 2018.)

Anthem STR – Hifi.nl

“Anthem STR integrirano pojačalo nema nepotrebnih elemenata, ali je krcato korisnim tehnologijama i mogućnostima. Elegantan, mladenački izgled skriva funkcije koje ne nalazite često u drugim uređajima, a stvarno su korisne.”

Jamie Biesemans

Hi-Fi.ru (listopad 2017.)

Anthem STR – Hi-fi.ru

“Briljantan proizvod, integrirano pojačalo Anthem STR predstavlja suštinu životnog stila i uređaja najviše kvalitete na kakve su mnogi audiofili čekali.”

Alexander Chechelyov

AudioVideo (srpanj 2018.)

STR pretpojačalo i pojačalo snage

“Sa STR pretpojačalom i pojačalom snage Anthem je uspjašno implementirao inovativnu digitalnu obradu signala, znanje o korekciji sobne akustike i predanost kvaliteti u općepoznato područje high-end reprodukcije glazbe.

Pretpojačalo je svestrano a pojačalo snage ima velike rezerve, što ih čini izvrsnim partnerima.”

Deon Schoeman

O nagrađenim Anthem STR uređajima pogledajte više:

Anthem STR integrirano pojačalo
AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest