Anthem AVM60 11.2 kanalno pretpojačalo/procesor

19. veljače 2017. | Anthem, Anthem CI, Audio/video sistemi, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation

Malo je A/V pretpojačala i procesora koji nude toliko inovacija i univerzalnosti koju možete naći u novom Anthem AVM 60 uređaju. Mogućnosti uključuju Dolby Atmos & DTS:X dekodiranje, podršku za UHD Blu-ray i 4K60 preko HDMI 2.0a sa HDR-om. HDCP 2.2 i 18.2 Gbpssu također uključeni tako da je AVM 60 kompatibilan sa posljednjim video formatima.

Audiofilske karakteristike zadovoljene su toroidaqlnim transfortmatorom u napajanju, prvorazrednim D/A pretvaračem s diferencijalnim izlazom sa 32-bitnom konverzijom i optimiziranim filterima u sklopu za uzorkovanje. Vrhunski A/D pretvarač s odnosom signal/šum od 106 dB osigurava najkvalitetniju reprodukciju pri korištenju analognih izvora.  DTS Play-Fi nudi vrlo jrdnostavno korištenje mogućosti reprodukcije s popularnih streaming servisa kao i izvora s lokalne Wi-Fi mreže a kontrolira se preko iOS, Android ili PC aplikacija.
AVM 60 je prvo pretpojačalo/procesor koje posjeduje DTS Play-Fi tehnologiju za streaming glazbe bez gubitka kvalitete , streaming ide preko Wi-Fi mreže do zvučnika spojenih putem aplikacije Androida,Kindle Fire, ili iOS-a. Nova tehnologija protoka glazbe ide kroz interoperabilni sustav, omogućujući slušateljima kombinaciju i miješanje DTS Play-Fi audio proizvoda od najboljih proizvođača audio opreme. U ovoj izvedbi korisnici mogu odabrati formate datoteka do rezolucije 24bit/192kHz, kao i tzv. on-line streaming usluge poznatih servisa – Spotify,Tidal, Pandora, Rhapsody itd. Model AVM 60 posjeduje sposobnost nadogradnje za DTS:X audio dekodiranje. Od ostalih značajki tu se nalazi Dolby Atmos, podrška za sve prisutniji UHD Blu-ray, te 4K distribucija putem HDMI 2.0a s HDR tehnologijom,. Unutrašnjost uređaja je posložena oko toroidnog transformatora, diferencijalnog-izlaznog D/A konvertera s 32 bitnom pretvorbom, optimiziranim filterima za A/D pretvornike uz omjer signal/šum od 106dB.
Posebna priča je patentirani sustav za korekciju akustike prostora s naprednim algoritmom za korekciju i memorije za 4 načina podešavanja. Na stražnjoj strani je sedam HDMI priključaka (i jedan HDMI/MHL na prednjoj), dva su priključka za subwoofer, a na prednjoj strani USB konektor za instaliranje budućih softvera. Naravno, i daljinski upravljač se brine za kontrolu većine funkcija.
Karakteristike su (mjereno na XLR izlazima):

  • Maksimalna snaga: (<0.1% THD) 8.4 Vrms, subwoofer kanal 9.9 Vrms
  • Frekventni odziv: (2 Vrms output) 10 Hz — 35 kHz (+0, -0.25 dB)
  • Frekventni odziv, analogni, direktni: (2 Vrms output) 10 Hz — 80 kHz (+0, -0.25 dB)
  • Ukupna harmonijska izobličenja: (2 Vrms output) 95 dB
  • Odnos signal/šum: (2 Vrms output, IEC-A filter) 110 dB
  • Dimenzije: 165 x 439 x 364 mm (VŠD)
  • Masa: 9 kg

ANTHEM AVM 60 ne bi bio to što jest, da nema pojačala snage s kojima je kompatibilan, a Anthem ih ima 3 u MCA kolekciji:

MCA 225

MCA 325

MCA 525

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest