Advance Paris X-CD7 i X-CD9 - nove zvijezde na starom nebu
Advance Paris X-CD7 i X-CD9 - nove zvijezde na starom nebu

Advance Paris X-CD7 i X-CD9 – nove zvijezde na starom nebu

19. studenoga 2022. | Advance Paris, Audio/video sistemi

Advance Paris X-CD7/9 je tanak, elegantan CD reproduktor iznenađujućih performansi. Kućište je u potpunosti izrađeno od metala i smanjuje rizik od interferencije između različitih komponenti hi-fi sustava.

Advance Paris X-CD7/9 je tanak, elegantan CD reproduktor iznenađujućih performansi. Kućište je u potpunosti izrađeno od metala i smanjuje rizik od interferencije između različitih komponenti hi-fi sustava.

Advance Paris X-CD7 i X-CD9

Odluka o stvaranju nove francuske robne marke za Hi-Fi reprodukciju zvuka donesena je u Toulouseu 1995. godine. Početna ideja bila je jednostavna i odvažna: dizajnirati zvučnu opremu razumne cijene, ali s besprijekornom glazbenom kvalitetom. Za početak, Advance Paris je razvio seriju zvučnika, pet različitih modela, kako bi ponudio zanimljiv izbor ljubiteljima glazbe, a zajednički im je izuzetan omjer cijene i kvalitete. Tržišni je uspjeh bio trenutan. Svi modeli su visoko hvaljeni u brojnim specijaliziranim časopisima.

Od nastanka tvrtke, u našem smo laboratoriju u blizini Pariza razvili, dizajnirali i usavršili cijeli asortiman potreban za odličnu reprodukciju glazbe. Pronalazimo, procjenjujemo i nabavljamo izravno najbolje komponente trenutne tehnologije. Završna montaža komponenti provodi se u nekoliko svjetskih tvornica, pod stalnim nadzorom naših inženjera kako bi se, uz vrhunsku kvalitetu zajamčila najpoštenija moguća maloprodajna cijena. Ovakav način kontrole omogućuje nam da budemo na policama u trgovinama većine zemalja svijeta. 

Advance Paris X-CD7

Advance Paris X-CD7 CD reproduktor (Advance Paris) MPC: 615,00 €

Advance Paris X-CD7
Advance Paris X-CD7

Advance Paris X-CD9 je tanak, elegantan CD reproduktor iznenađujućih performansi. Kućište je u potpunosti izrađeno od metala i smanjuje rizik od interferencije između različitih komponenti hi-fi sustava. Osim toga, kruto i stabilno kućište vrlo dobro suzbija mehaničke vibracije transportnog mehanizma što je od krucijalne je važnosti za dobar zvuk.

Za još savršeniju reprodukciju X-CD9 koristi dvostruko analogni cijevni izlaz.

Odabirom visokokvalitetnih komponenti, i analognom izlaznom pojačalu, Advance Paris X-CD7/X-CD9 ostvaruju prirodnu reprodukciju glazbe. Reprodukciji bez ikakve oštrine doprinose ugrađeni vrhunski otpornici i kondenzatori, a zvuk oba CD reproduktora je zadržao detaljnost, prostor i trodimenzionalnost.

I jedan i drugi imaju cijenjeni Wolfson WM8761 DAC (24bit/192kHz). Uz uobičajene diskove, također reproduciraju MP3 i CD-R zapise. S prednje strane se nalazi USB-A ulaz za reprodukciju MP3 datoteka s USB pohrana, a priložen je i daljinski upravljač.

Za povezivanje Advance Paris X-CD7/X-CD9 s drugim komponentama služe 2 analogna (XLR i RCA) i dva digitalna (optički, koaksijalni) priključka. Prekrasno dizajnirana prednja ploča ima jasan zaslon čitljiv na daljinu.

Advance Paris X-CD9

Advance Paris X-CD9 cijevni CD reproduktor (Advance Paris) MPC: 820,00 €

Advance Paris X-CD9
Advance Paris X-CD9

Advance Paris X-CD7 i X-CD9 karakteristike:

  • Tip:                              CD reproduktor (X-CD7) s cijevnim izlaznim pojačanjem (X-CD9)
  • Napajanje:                  Toroidalni transformator, linearno napajanje
  • Reprodukcija:             CD-A, CD-R i MP3 diskova
  • Izlazi:                           digitalni – optički Toslink i koaksijalni RCA,
  •                                     analogni – RCA (nebalansirani) i XLR (balansirani)
  • Dimenzije (VŠD):         70 x 430 x 257 mm
  • Završna obrada:          crna, eloksirano
  • Masa:                          X-CD9 – 5,4 kg, X-CD7 – 4,95 kg

 

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

ADVANCE PARIS ČLANCI: