10 High End Velikana – Velika promo akcija high end uređaja

velj 17, 2017 | Akcije, Promo akcija

Audiocinema Art predstavlja – 10 High End Velikana – Velika promo akcija high end uređaja – GoldenEar, Klipsch, Monitor Audio

Američka tvrtka GoldenEar Technology, koja je od pojavljivanja na audio sceni (samo 5 godina od osnivanja), osvojila najviše nagrada u povijesti audio industrije.
U ponudi su 2 modela iz čuvene tvrtke:

GoldenEar Triton 3+

MPC 24.900,00kn

promo cijena 19.900,00 kn

Triton 3+  čiji se niskotonski dio pogoni zasebnim pojačalom. Triton 3+ mogu koristiti slabija (ne znači i lošija) pojačala, jer niskotonsko područje koje zahtijeva mnogo snage ima ugrađeno pojacalo D klase od 800W.

GoldenEar Triton 5

MPC 20.900,00kn

promo cijena 16.790,00 kn

Triton 5 je pasivnog  full range D’Appolito ustroja i superbrzim GE ribon visokotoncem, dva 6˝mid basa i dvije bas jedinice. Sjajno rade i s cijevnim, kao i trazistorskim pojačalima.

Klipsch RF-7 II

MPC 24.900,00kn

promo cijena 19.900,00 kn

Klipsch RF-7 (RF 7 cherry, real wood)

Najbolji u Reference II seriji, Klipsch RF-7 II zvučničke kutije omogućuju vam da okusite pravu snagu, istinske emocije i detalje u spektakularnom doživljaju glazbe i filmova.

Glavni dijelovi koji omogućuju zvuk koncertne kvalitete su Tractrix™ horn-loaded visokotonac titanijske membrane promjera 45 mm, dvostruki 255 mm snažni niskotonci s keramičko/metalnom membranom  i prvorazrednim lijevanim kućištem.

Reference RF-7 II imaju posebno mjesto u našim srcima jer su rukom rađeni u našoj tvornici u mjestu Hope, Arkanzas, SAD kao i Heritage serija i mnogi od profesionalnih zvučičkih kutija. Završna obrada kutije je u maniri najotmjenijeg rukom rađenog namještaja.

Tractrix® Horn tehnologija zaslužna je za prirodan, životan zvuk, za veću glasnoću s pojačalima  manje snage, uvjerljivost, smanjena izobličenja, veliku pozornicu sa odlično definiranim prostorom.

Klipsch – Heresy Limited Edition

MPC 25.990,00kn

promo cijena 20.990,00 kn

Klipsch - Heresy Limited Edition (Kalifornijski orah)

Kompaktna trostazna zvučna kutija

Izvorno, Heresy se pojavio 1957. Godine kao kompaktni trostazni dizajn, koristeći 35 cm niskotonsku jedinicu i horn-loaded srednjetonac i visokotonac. 2006. Heresy III je unaprijeđen snažnikom niskotoncem, biwire skretnicom, kao I kompresionom srednjotonskom i visokotonskom jedinicom. Titanska membrana osigurala je glatku I preciznu definiciju.

Povodom 70 godina djelovanja, Klipsch je na tržište stavio specijalne edicije Cornwall i Heresy modele u ograničenom broju, sa završnom obradom u egzotičnom furniru Kalifornijskog crnog oraha i posebnu ediciju Heresy zvučnika u Istočnoindijskom ružinom drvu.

Broj svih zvučnika specijalne edicije ograničen je na početnih 70 pari od svakog tipa. Proizvodnja dodatnih količina  moguća je u slučaju većeg zanimanja.

Zbog visoke impedanciske osjetljivosti od preko 100db, za sve  modele Heritage serije, prepuručaju se cijevna pojačala vrlo male nominalne snage.

Postani sretni vlasnik ove limitirane serije Heresy zvucnika i Klipsch bogate povijesti.

Cornwall i Heresy će biti obloženi egzotičnim furnirom Kalifornijskog crnog oraha. To prekrasno drvo raste duž zapadne obale SAD-a, a nastalo je križanjem Engleskog i nativnog Kalifornijskog oraha. Podloga može varirati od blijedo smeđe do boje tamne čokolade s još tamnijim trakama. Povremeno, struktura drveta se može pojaviti s nekim nepravilnim uzorkom.

Nova vintage pločica i zaštitno platno

Jedinstvena, vintage zaštitna tkanina uzorka iz 60-tih, ima učvršćenu metalnu pločicu s logom Cornwall, odnosno Heresy.

Monitor Audio GOLD 200 HG

MPC 23.990,00kn

promo cijena 19.900.00 kn

Monitor Audio Gold 200 piano black ili white

Monitor Audijeva dosadanja proslavljena inačica GX iz Golden serije je nakon ne malih unaprjeđenja dobila svoju nasljednicu „Gold“ u novoj Golden Series (znači „X“ je otpao). Obzirom na izuzetne kritike, brojne nagrade i više nego dobru prodaju, te osobna iskustva fanova koji su prisezali na neponovljivost rafiniranog zvuka GX serije, pojava nove unaprijeđene inačice je ne malo iznenađenje.Većoj transparentnosti i konzistentnosti zvuka su ponajviše doprinijele promijene na ribonskom visokotoncu i bas zvučnicima.

Gold 200 je slobodno stojeća 3-way zvučna kutija s ribon visokotoncem, dva 5,5″bas zvučnika i 4″ srednjetoncem u zasebnom kućištu (visokotonci, odnosno kutije su, kao i svi ostali iz serije, uparene) – visoka ukupna učinkovitost, širok frekventni opseg i zanemarivo niska izobličenja ,rezultat je vrlo transparentnog i toplog zvuka, kojeg ovaj vrhunski zvucnik nudi s svim vrstama pojacala.

Monitor Audio SILVER 10

MPC 16.990,00kn

promo cijena 13.900.00 kn

Monitor Audio SILVER 10

Silver serija počiva na temeljima postavljenima u Platinum i Gold serijama. Čine je dva modela monitorskih, malolotražnih zvučničkih kutija, Silver 1 i Silver 2, tri samostojeća modela, Silver 6, 8 i 10, po jedan središnji i surround zvučnik te aktivni subwoofer. Svi pobrojani modeli po mnogočemu naslijeđuju prethodnike, jedino je Silver 10 sasvim nov u seriji.

Bas i srednjotonske jedinice imaju izgled plitkog tanjura i prilično se razlikuju od klasično oblikovanih konusnih jedinica. Zahvaljujući takvom obliku, membrana ima veću površinu. A kako je pokreće moćniji motorni sustav, tako ustrojene zvučničke jedinice učinkovitije su od klasičnih, a i preciznije iznose frekvencijski odziv za koji su namijenjene. U modelima Silver 8 i 10 nalaze se novorazvijene srednjotonske jedinice s membranom promjera 100 mm, zatvorene u vlastito kućište. Njihova je zadaća čim preciznija reprodukcija frekvencija na koje je ljudsko uho najosjetljivije.

Silver 10 je dobitnik  vrhunskih recenzija u svjetskim audio magazinima, kao nekoliko prestiznih nagrada , od kojih izdvajamo za : Najbolji zvucnik godine u budget klasi za 2014 i 2015 godinu, jednog od najuglednijih američkih audio magazina The Absolut sound.

Monitor Audio Platinum 200/300II

PLATINUM 200 HG black MPC 65.990,00 kn
PLATINUM 300 II HG ebony MPC 85.990,00 kn

molimo nazvati za cijene

Cijela ponuda Platinum II zvučničkih kutija uključuje novu generaciju niskotonskih i srednjetonskih jedinica i, po prvi put, trakastu membranu visokotonskih jedinica s mikro naborima (MDP, Micro Plated Diaphragm).
Monitor Audio Platinum 200/300II

Velika površina istitravanja i mala masa osiguravaju izvanredan tranzijentni odziv sličan elektrostatskim zvučnicima.

Uz naprednu skretnicu i patentirani dizajn priključaka kao i ostalih primijenjenih zaštićenih tehnologija, Platinum II postiže dosad nedostižne ciljeve – High-End kolekciju zvučnika koji su u stanju reproducirati glazbu potpuno vjerno izvorniku.

Magneti su, za razliku od drugih proizvođača, slitina neodim/željezo/bor i složeni kako bi se gustoća magnetskog toka maksimalno povećala. Prednji i stražnji polovi membrane podešeni su s pomakom, kako bi se ujednačilo magnetsko polje uz smanjena izobličenja.

Nova rješenja koja su drastično poboljšala karakeristike su: nove membrane s manjim izobličenjima reprodukcije, novi dizajn ovjesa za bolju linearnost, novi C-magneti za manja izobličenja i uklanjanje zaostalih visokih frekvencija, što uravnotežuje frekventni odziv. Novi dizajn magneta i zavojnice povećavaju osjetljivost, kao što podovješeni sklop zavojnice povećava učinkovitost i linearnost.

Izvorno razvijena za avio industriju, metodu C©CAM (Ceramic Coated Aluminium/Magnesium) su u kompaniji Monitor Audio uspjeli primijeniti za proizvodnju membrana. Nakon formiranja oblika, kupola se na visokoj temperaturi galvanski (anodno) presvlači slojem keramike. Takva membrana je lagana, kruta, otporna na savijanje i time je reprodukcija čišća, smanjenih izobličenja u odnosu na uobičajne membrane.

Vaši audio zapisi konačno će zvučati živo kao nikad dosad.

JAMO C 109

C 109 real walnut weener MPC 22.190,00kn

promo cijena 16.990,00 kn

JAMO C 109 – Za vrhunsku estetiku Jamo zvučnika iz serije Concert zaslužan je Kieron Dunk, svjetski priznati produkt dizajner.
Lijepa vanjština skriva vrhunske zvučničke jedinice akustički podešene kako bi reprodukcija glazbe/filmova bila otvorena, transparentna i prirodna.  Ljepota, savršena završna obrada, vrhunska tehnologija i funkcionalnost spojeni su na najbolji mogući način u cjelinu koja oplemenjuje svaki prostor kako izgledom tako i reproduktivnim dosezima. Visoki sjaj postignut je ručnim poliranjem, a kromirani i mat detalji čine kutije vrlo elegantnima. C109 je trostazna, bas refleks samostojeća zvučnička kutija. Ugrađene su dvije 178 mm niskotonske, jedna 178 mm srednjotonska i 25 mm visokotonska zvučničke jedinice.

  • Frekventni odziv: 30 Hz – 27 kHz (+/- 3 dB)
  • Osjetljivost (dB, 2,8 V/ 1 m) 89 dB
  • Impedanca: 6 oma
  • Minimalna snaga pojačala: 75 W
  • Dimenzije: 1132 x 234,5 x 417 mm (V x Š x D)
  • Masa: 36,3 kg/kom

OPERA Seconda cherry

OPERA Seconda cherry MPC 22.990kn

promo cijena 18.990,00 kn

Opera Seconda su zvučničke kutije koje mogu raditi u refleksnom ili kompresijskom ustroju, ovisno o zahtjevima smještaja u prostoru ili osobnom ukusu. Otvori sa zadnje strane mogu se zatvoriti poliuretanskim valjcima i na taj način podesiti odziv niskih frekvencija. Kabineti su dodatno ukrućeni, skretnice su sasvim novog dizajna a Scanspeak je po posebnim specifikacijama izradio nove zvučničke jedinice.

Dvije niskotonske jedinice spojene u paralelu dijele kutiju unutar kućišta volumena 40 litara.

Ovaj zvučnik krasi neutralna, dinamična i prirodna reprodukcija cijelog frekventnog opsega, čistih i definiranih srednjih i visokih tonova. Impedanca je nominlna 4 Oma i nikad ne pada ispod 3,2. Dimenzije su 1020 x 245 x 430 mm (VŠD) a masa 45 kg. Frekventni odziv je od 30 Hz – 30 kHz a osjetljivost 89 dB/2.83Vrms/1 m.

Preporučena pojačala za navedene zvučnike po promotivnim cijenama:

SimAudio Neo ACE

Sim Audio NEO ACE MPC 25.990.00kn

promo cijena molimo nazvati

SimAudio Neo ACE all-in-one uređaj nudi kompletno iskustvo glazbene ekstaze. Jednostavno, priključite par zvučničkih kutija i uz 50 W po kanalu, bežično povežite Neo s internetom i spremni ste za glazbu… mnogo glazbe. NEO Ace ima intuitivno sučelje elegantno i lako za rukovanje. Uz novu, naprednu programsku podršku, to je uređaj s najvećim mogućnostima prilagodbe i podešavanja u skladu s osobnim željama. Povezivanje digitalnog i analognog audio svijeta, po ovakvim cijenama, nemoguće je pobijediti. Ace sadrži visoko razlučivi DAC sa DSD dekodiranjem do DSD256 i 32-bit/384 kHz PCM. Onaj drugi, analogni glazbeni svijet, predstavlja ugrađeno MM phono pretpojačalo, što zaokružuje ovaj sjajan paket.

*preporuka za modele Golden Ear,Klipch RF 7, MA Silver 10 i Gold 200, Jamo C 109

Int. pojačalo Sim Audio Neo 340

Sim Audio  NEO 340 MPC 32.990,00kn

molimo nazvati za cijenu

Integrirano pojačalo Sim Audio Neo 340 je primjer kako vas kombinacija snage, finese i fleksibilnosti može očarati svojim autoritetom, kao i bogatim, angažirajućim, životnim zvukom. Fleksibilnost se očituje u mogućnosti naknadnog ugrađivanja pojedinih sklopova (MM/MC, DAC itd), što ovo sjajno pojačalo čini centrom sustava za uživanje u glazbi. Snaga je 2 x 100 W na 8 Ohma, ima 6 linijskih ulaza, frekventni odziv od 2 Hz – 90 kHz.

*preporuka za modele Golden Ear,Klipch RF 7, MA Silver 10 i Gold 200, Jamo C 109

SimAudio Neo CD 260D

Sim Audio Neo 260D s DAC-om MPC 21.990,00kn

molimo nazvati za cijene

SimAudio Neo CD 260D je cd reproduktor s ugrađenim vrhunskim DAC-om. Jedinstvene je fleksibilnosti – omogućuje streaming s računala, satelitskih filmskih kanala i povezivanje s ostalim uređajima. Ima 32 bitni procesor, mogućnost upsamplinga, snažno napajanje i vrhunski analogni izlazni stupanj.

*preporuka za modele Golden Ear,Klipch RF 7, MA Silver 10 i Gold 200, Jamo C 109

Unison Unico Nuovo

Unison Nuovo – integrirano pojacalo MPC
17.990.00kn

promo cijena 13.990,00kn

Unison Unico Nuovo je hibridno pojačalo – kombinacija su upotrebe cijevi i tranzistora. Cijevi se nalaze u ulaznom, a tranzistori u izlaznom stupnju. Snaga Unico Nuovo pojačala je 2  x 95 W pri nazivnoj impedanciji od 8 ohma, frekvencijski odziv 10 Hz – 100 kHz, THD 0.15%, a povratna veza 10 dB.

Pojačalo ima pet RCA ulaznih linijskih priključaka kao i po jedan izlazni RCA linijski priključak i za subwoofer (s kontrolom glasnoće).

Dimenzije pojačala su 435 x 95 x 430 mm, a masa 16 kg.

*preporuka za modele –Opera Seconda , MA Silver 10, Jamo C 109

Unico CD Primo

Unison CD Primo – cd player
MPC 13.990,00kn

promo cijena 9.990,00kn

U Unico CD Primo playeru nalazi se novi mrežni toroidalni transformator (100 VA) čija bi snaga bila dovoljna i za manje pojačalo snage. Ovdje on značajno djeluje na unaprijeđenje cijelog audiostupnja. Matična ploča sada je podijeljena u dva dijela – jedan za napajački sklop i digitalne sklopova, drugi za izlazni stupanj.

Napajački sklop ima osam naponskih regulatora postavljenih na odvojena hladila. Time se osigurava odlična kontrola naponskih razina, dobra učinkovitost i radna pouzdanost. Svim funkcijama CD playera upravljaju mikroprocesori. Sklop analogne pretvorbe S/PDIF signala u cjelosti je redizajniran, uz korištenje najboljih dostupnih dijelova. Među njima valja istaknuti Wolfson Micro WM8804 digitalni receiver koji nadzire ulazne podatke i smanjuje jitter, Burr Brown SRC4192 sklop pretvorbe na 94 kHz (kakav se nalazi u puno skupljim uređajima) i D/A sklop Wolfson Micro WM 8524, 24-bitni.

*preporuka za modele –Opera Seconda , MA Silver 10, Jamo C 109

VTL IT-85

VTL IT-85 intergrirano pojacalo
MPC 51.900,00kn

promo cijena – molimo nazvati

VTL IT-85 Integrirano pojačalo IT-85 namijenjeno je onima koji vole jednostavnost uređaja u jednom kućištu, ali se ne žele sasvim lišiti zvukovnih osobina koje rese odvojeno pretpojačalo i pojačalo snage.Pretpojačalo je potpuno, aktivno (ne samo linijski stupanj), a pojačalo snage razvija 2 x 60 W.  Zvukovno ovo pojačalo podsjeća na kombinaciju ST-85 stereo pojačala i pretpojačala TL-2.5. Pretpojačalo ima dovoljno pojačanje da može signalom napajati i subwoofer. Kao i drugi VTL-ovi uređaji i IT-85 dizajnirano je da se tijekom vremena može unaprijeđivati i dograđivati. Kad korisnik želi dodati u sustav subwoofer, pojačalo snage ili pretpojačalo, surround procesor ili slušalice, brojne dostupne konfiguracije izlaznog stupnja mogu bez problema biti prekonfigurirane, vrlo često i samo jednostavim prebacivanjem preklopnika. U pojačalu su četiri EL34 izlazne te četiri12AT7 i dvije12BH7 cijevi u predstupnjevima. Snaga pojačala je 2 x 60W pri impedanciji od 5 ohma. Frekvencijski odziv je 20 Hz do 20 kHz uz THD <0,2%. Dimenzije pojačala su 400 x 280 x 170 mm, a masa 29,5 kg. *preporuka za modele  Klipsh Heresy, MA Gold 200, Platinum 200 i Golden Ear Triton 5

D’AGOSTINO CLASSIC STEREO

MPC 121.900,00 kn

molimo nazvati za promo cijenu

D’AGOSTINO CLASSIC STEREO – Classic Stereo je najjednostavniji i najekonomočniji način da iskusite neusporedivu kvalitetu zvuka Master Audio Systema Dana D’Agostina. Osnovni sklopovi i tehnologija je slična onoj u Momentum pojačalima, ali u skromnijoj topologiji. S ovim pojačalom ne morate brinuti koje zvučnike imate, traženje pojačala za njih je završeno – Classic Stereo je pravo pojačalo za sve zvučnike.

*preporuka za modele Monitor Audio Platinum PL300II i PL500

DEMO SLUŠAONICA

Svaki navedeni model zvučnika ili željenu kombinaciju s pojačalima ,moguće je poslušati u našim posvećenim demo sobama u vremenu kad Vam odgovara, uz prethodnu najavu na nas telefon 01/48 47 875 ili kontakt obrazca.

Radujemo se Vašem dolasku.