Ljetna akcija prijenosnih BT, bežičnih zvučnika i lifestyle zvučnika

14. srpnja 2017. | Akcije, Cambridge Audio Multimedia, Elipson, Jamo digital, Klipsch Multimedia

Ljetna akcija prijenosnih BT, bežičnih zvučnika i lifestyle zvučnika

srp. 14, 2017 | Akcije, Cambridge Audio Multimedia, Elipson, Jamo digital, Klipsch Multimedia

Ljetna akcija bežičnih zvučnika. Audio Cinema Art predstavlja Klipsch, Cambridge Audio, Monitor Audio, Jamo i Elipson riješenje bežičnih zvučnika.

Cambridge audio – GO

MPC 1.390,00kn

AKCIJSKA CIJENA 1.150,00 kn

(white)

Napredna tehnologija, GO omogućava do 18 sati glazbe putem Bluetootha! Near Field Communication brzo uparivanje sa drugim blutooth uređajima te USB punjenje telefonom čine Cambridge Audio GO odličnim izborom u domenu prijenosnih zvučnika.

Uređajem Cambridge Audio GO više ne moramo birati između udobnosti i kvalitete zvuka, jer koristi napredne tehnologije (Digital Signal Processing technology) za obogaćivanje zvuka bez obzira dali je izvor streaming iz smartphone ili priključeni laptop.

Cambridge GO je ultra-kompaktni prijenosni uređaj s moćnim zvukom i višestrukim pogodnostima: ugrađene litij-ionske baterije visokog kapaciteta za samostalni osamnaest satni rad, za zvuk se brine niz od četiri efikasne zvučničke jedinice (dva titanij visokotonca i dva woofera) i jedan stražnji bas radijator.

Specifikacije Cambridge audio – GO
 • Drive units 2 x 50mm (2″) woofers, 2 x 19mm (0.75″) titanium dome tweeters, 1 x rear-firing bass radiator
 • Connectivity AptX Bluetooth with Near Field Communication (NFC) pairing ,3.5mm aux ,USB charging port
 • Battery Rechargeable lithium-ion battery, Up to 18 hours battery life from a single charge
 • Input voltage 100V – 240V (50/60Hz)
 • Standby power consumption <0.5W
 • Auto Power Down After 30 minutes of inactivity
 • Dimensions (WxHxD) 237 x 123 x 60mm
 • Weight 1.1kg

Cambridge audio – G2

MPC : 990,00

AKCIJSKA CIJENA 790,00 kn

(black)

Ultra-kompaktni prijenosni Bluetooth zvučnik s moćnim zvukom i višestrukim pogodnostima koji se je odmah po pojavljivanju okitio brojnim nagradama radi kvalitete zvuka, korisnosti i cijene.

Cambridge audio je za ovu namjenu detaljno osmislio G2: ugrađene litij-ionske baterije visokog kapaciteta za samostalni deset satni rad, za zvuk se brine niz od četiri zvučničke jedinice (dva zvučnika i dva bas radijatora), jedan 3.5mm jack ulaz predviđen je za uređaje bez Bluetootha, digitalno pojačalo klase D, mogućnost bežičnog povezivanje dva G2 za zajednički rad, ugrađen mikrofon za funkciju spikerfon omogućava funkciju telefoniranja i mogućnost punjenja mobilnih uređaja.

Specifikacije Cambridge audio – G2
 • Drive units Two speakers and two bass radiators
 • Connectivity Bluetooth with Near Field Communication for instant touch pairing 3.5mm aux USB charging port
 • Battery Rechargeable lithium-ion battery
  • Up to 10 hours battery life from a single charge
  • Battery will charge a phone or mp3 from its USB socket
 • Auto Power Down After 30 minutes of inactivity
 • Colours Red, Champagne, Blue, Titanium and Black
 • Dimensions (WxHxD)189 x 67 x 55mm

Cambridge Audio Yoyo S

MPC : 1.399,00

AKCIJSKA CIJENA 1.179,00 kn

 

Yoyo S i M su bežični aktivni zvučnici (S mono a M – 2 komada, stereo) koji osvajaju ljepotom, kvalitetom i mogućnostima. Bežično se povezuju sa svim Bluetooth uređajima (pametni telefoni, dlanovnici, računala) a ostali se priključuju odgovarajućim USB kabelom.

U čvrsto, inertno kućište ugrađena su pojačala i zvučničke jedinice visoke kakvoće, a DSP (Digital Sound Processor) pomaže u podešavanju zvuka u prostoru.

Estetika je naglašena vunenom tkaninom u koju su S i M odjeveni, proizvedenoj u jednoj od najstarijih tkaonica u Britaniji, Marton Mills (posluje od 1931 godine).

Boje tkanine su svijetlo i tamno siva, zelena i plava. Misleći na sve dobne i rodne korisnike, uređajima se rukuje vrlo jednostavno, doslovce pokretom ruke.

Specifikacije cambridge Audio YOYO S
http://audiocinema-art.hr/cambridge-audio-yoyo-s-bug-recenzija/

Monitor Audio Airstream S200

MPC : 2.790,00

AKCIJSKA CIJENA 2.190,00 kn

(white,black)

Novi Monitor Audio S200 Wi-Fi zvučnik nudi vrhunsku funkcionanost, napredna digitalna obrada i moćno pojačalo unutar malog dizajna zvučnika. No bez obzira na veličinu, nudi veliki stereo zvuk iz raznih izvora. S dimenzijama jedva veći od DVD-a, S200 dokazuje da kvaliteta zvuka i life style dizajn su poprilično kompatibilni.

Specifikacije Monitor Audio Airstream S200
 • Multi-Zone wireless stereo speaker system
 • Bluetooth 4.0 with aptX® – Simple high performance ‘CD like quality’ Bluetooth audio playback from compatible mobile devices
 • Apple AirPlay® – stream music content from iOS devices, PC or Mac
 • Airstream Direct – stream music directly to S200 without the need for a Wi-Fi router
 • USB input for charging, music playback, Wi-Fi set up and sharing (Apple iOS)
 • High resolution DAC
 • Advanced DSP with in-house designed algorithms and audio tuning
 • 65 Watts of total power amplification
 • Firmware upgrades over internet via Wi-Fi
 • 3.5mm auxiliary input jack for TV, radio or other portable devices
 • ¼” UNC (20tpi) threaded insert for wall mounting with Monitor Audio’s universal wall bracket
 • Robust, high quality construction.

Frequency Response
80Hz – 25kHz

Maximum SPL (each @ 1M)
101dBA (both channels driven 1W@1M)

Power Output (RMS)
Bass: 2 x 25 Watts
Tweeter: 15 Watts

Drive Complement
2 x 3″ bass drivers with C-CAM® metal cone technology
1″ Gold C-CAM dome tweeter

System Configuration
‘Race-track’ profile ABR (Auxiliary Bass Radiator) rear mounted

Auxiliary Input Impedance/Sensitivity
10k ohms/300mV

Signal to Noise Ratio
94dB

A.C. Input Voltage
90-264V (auto range)

Amplifier Category
Class D

Power Consumption
0.3 watts (standby); 70 watts (Maximum); <2 watts (Networked Standby)

Models Supported
iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone, iPod touch (1st through 5th generation), iPod nano (2nd through 7th generation), iPod classic (2009), iPod classic (2007), iPod classic

AirPlay Requires
iOS devices running iOS 4.3.3 or greater. PC or MAC running iTunes 10.2.2 or greater.

Supported File Formats

AirPlay; AAC, ALAC, MP3
Airstream; AAC, ALAC, MP3, FLAC

Wire-less Network Protocol
802.11 b/g

Dimensions (H x W x D)
274 x 120 x 137mm (1013/16 x 43/4 x 53/8“)

Colour/Finish
Charcoal Grey with black grille cloth

Weight (each)

2.26 kg

Klipsch GIG

MPC 1.990,00kn

AKCIJSKA CIJENA 1.290,00 kn

(crna i bijela boja).

GiG je prijenosni bežični audiosustav, toliko malih dimenzija da stane u torbicu, ruksak, pa čak i na dlan. Usprkos tomu, zvuk koji reproducira ima zavidno širok frekvencijski odziv. CiG sustav je istinski primjerak minijaturnog state-of-the-art uređaja u kojm se ogleda golemo iskustvo Klipscha, tvrtke koja je već preko 65 godina u samom svjetskom vrhu proizvodnje zvučničkih sustava.

U kućištu su dvije širokopojasne jedinice promjera 25,4 mm i dvije pasivne bas jedinice promjera 51 mm, koje omogućuju da se i iz ovako malog kabinet dobije uvjerljivo zvučeći bas. I ovdje značajnu ulogu u kvaliteti zvuka igra DSP.

Način prijenosa informacija iz bluetooth uređaja isti je kao i kod KMC 1 uređaja, bilo da se radi o bežičnom ili o kabelskom prijenosu.
Upravljanje GiG uređajem obavlja se putem jednog višefunkcijskog gumba, okretanjem ulijevo ili udesno. Na vrhu gumba je pokazivač razine baterije odnsno funkcije punjenja, tako da korisnik uvijek znade stanje uređaja.

Specifikacije Klipsch GIG
 

Klipsch KMC1

MPC : 2.590,00

AKCIJSKA CIJENA 1.590,00 kn

(white, orange, blue)

KMC 1 sustav u Klipschu nazivaju “koncertom za ponijeti”. Radi se o aktivnom zvučničkom sustavu dovoljno malenome da ga se može bez problema nositi sa sobom, ali sposobnog reproducirati puno kvalitetniji zvuk nego što bi se moglo očekivati od uređaja tih dimenzija i namjene.

Glazba se u zvučnik bežično streama iz uređaja koji imamu bluetooth odašiljač – pametnih mobitelja, računala i raznih drugih uređaja opremljenih bluetooth odašilječem.

Zahvaljujući dvjema širokopojasnim jedinicama promjera 63,5 mm i dvama pasivnim bas radijatorima promjera 76,2 mm te pojačalu snage 2 x 10 W (u vršnim trenucima i 40 W) ugrađenima u robustno, bas refleks ustrojeno kućište, zvuk sustava je frekvencijski cjelovit.

Specifikacije Klipsch KMC1
 
kmc1-spec

JAMO digitalna obitelj

Obitelj sadrži zanimljive, inovativne uređaje koji oplemenjuju svakodnevne aktivnosti jer omogućuju uživanje u glazbi u svim situacijama.

Prvi među jednakima je digitalni bežični zvučnik za bicikl, koji osim što reproducira bežično poslanu glazbu služi kao biciklističko svjetlo. Zanimljivo i krajnje duhovito rješenje – zašto se lišiti glazbe i vožnje bicikla? Kućište je otporno na vodu, povezuje se Bluetooth vezom, ima speakerphone, kontrole koje se lako koriste i punjive baterije koje traju 6 sati a pune se preko USB priključka.

DS1

MPC 359,00kn

AKCIJSKA CIJENA 309,00 kn

Sljedeći je, kako su ga nazvali, avanturistički digitalni zvučnik – otporan na udarce, vlagu, prašinu, povezuje se Bluetooth vezom, ima speakerphone, utor za mikro SD karticu, FM radio i 6-satnu bateriju punjivu preko USB priključka. Samo ime kazuje da je namijenjen izletima, planinarenju, raftingu, trčanju i svim ostalim aktivnostima u prirodi. Čvrstom alkom može se objesiti čak i na alpinističku opremu.

DS2

MPC 449,00kn

AKCIJSKA CIJENA 379,00 kn

Bežični prijenosni zvučnik sljedeći je uređaj vrhunskog danskog dizajna i funkcionalnosti, povezuje se Bluetooth vezom, ima speakerphone, utor za mikro SD karticu, FM radio i 6-satnu bateriju punjivu preko USB priključka.

DS3

MPC 899,00kn

AKCIJSKA CIJENA 779,00 kn

Zadnja tri proizvoda su bežični zvučnici pod imenom bežični bookshelf zvučnici, dizajnerski bežični zvučnici i bežični zvučnik s radiom i satom.

Drvena kutija zvučnika za policu prekrivena je umjetnom kožom a Bluetooth povezivanje omogućuje trenutno pokretanje reprodukcije uz jednostavno kontrolirane funkcije.

DS4

MPC 1.499,00kn

AKCIJSKA CIJENA 1.279,00 kn

Dizajnerski zvučnici elegantne su pojavnosti, imaju bas refleks otvor sa stražnje strane i, osim iste tehnologije kao prethodnik, koriste daljinski upravljač.

DS5

MPC 1.999,00kn

AKCIJSKA CIJENA 1.699,00 kn

Osim sata i  FM radija, zadnji proizvod odlikuje, uz već navedene obiteljske funkcije, retro dizajn, univerzalnost i daljinski upravljač.

DS6

MPC 2.399,00kn

AKCIJSKA CIJENA 1.999,00 kn

Ovom grupom proizvoda Jamo je zakoračio u novi svijet u kojem do sada nismo mogli uživati u glazbi na ovakav način i na svakom zamislivom mjestu.

Za slušanje i uživanje u glazbi više nema izgovora!

Svi modeli biti ce dostupni u ACA salonu tijekom mjeseca Srpnja, po vrlo povoljnim cijenama.

Elipson

Elipson MC CD
Elipson MC planet L
Elipson MC planet L combo
Elipson Planet L wall

Elipson, dio francuske grupacije Inovadis, brine se da naši domovi i poslovni prostori budu oplemenjeni sjajno zvučećim i još bolje izgledajućim uređajima za reprodukciju glazbe.

Odličan predstavnik filozofije “lijepo i dobro” je kombinacija muzičkog centra i zvučnika Planet L.

Music Center BT se bežično (Bluetooth) povezuje s kućnom mrežom kao i iPhone®/iPod®/iPad® uređajima i reproducira glazbu koristeći ugrađeni DAB i FM radio, CD reproduktor i USB ulaz. Završna obrada je u mat brušenom aluminiju, ne zauzima mnogo prostora i pogodan je za smještaj na policu, stolić ili bilo koje pogodno mjesto.

Zahvaljujući dvogodišnjim istraživanjima i razvoju, kuglasti zvučnici Planet L spajaju vrhunski izgled i isto takve akustičke dosege. Ugrađene zvučničke jedinice osiguravaju dinamičnu i vjernu reprodukciju svih glazbenih zapisa.

Kako bi se uklopili u svaki prostor, završna obrada se može birati u tri mat (Merkurov led, Neptunov kamen i Saturnova prašina) i sjajne (crna, crvena i bijela) završne obrade. Umjesto većih Planet L, može se priključiti i manji model, Planet S.

Cijene:

 • Elipson Music Centre BT AKCIJSKA CIJENA 6.679,00 kn  /  7.690,00 kn
 • Elipson Planet L AKCIJSKA CIJENA 5.349,00 kn6.159,00 kn
 • Elipson Timber – AKCIJSKA CIJENA 1.329,00 kn / 1.599,00 kn
 • Elipson Lenny – AKCIJSKA CIJENA 1.999,00 kn / 2.399kn,00 kn
Elipson Planet L
Elipson Planet L

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter te ostvari 15% popusta za kupnju iznad 2.000,00kn* i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta! *u popust nisu uključeni Technics uređaji

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest